B-pojat varmisti paikan eliittisarjaan

20.10.2016

Jokerit SB:n B-pojat onnistuivat varmistamaan Etelä-Suomen eliittisarjaan komeilla voitoilla viime viikonloppuna. Karsintasarjaa on vielä yksi kierros pelaamatta.

B-pojat aloittivat karsinnat hieman tahmeasti, mutta siitä huolimatta ensimmäisestä viikonlopusta jäi käteen 2 sarjapistettä, kun SB-Pro kaatui lukemin 4-6. Voiton jälkeen tuli kuitenkin kovaa takkiin, kun Oilers Sininen latoi halutonta Jokeripakkaa vastaan tylyt 3-10 lukemat taululle.

Seuraaviin peleihin lähdettiin selvästi paremmalla asenteella. Ensimmäisenä vastassa Påminne hallilla oli M-Team 2. Jokerit oli alusta asti selkeästi paremmalla pelipäällä, kuin viime viikonloppuna, mutta siitä huolimatta viimeiseen erään lähdettiin Teamin yhden maalin johdossa. Viimeisessä erässä nähtiin todella vahvaa peliä Jokereilta, joka johti hienoon 4-8 voittoon. Maalinteossa parhaiten kunnostautui Eemeli Saarinen, joka paukutti hattutempun vastustajan verkkoon.

Seuraavaksi vastassa olikin FBC Raseborg. B-pojat lähtivät otteluun ennakkosuosikkina, mikä on joukkueelle joskus tuottanut hienoisia vaikeuksia. Tämä uhkakuva nousi taas ilmoille, kun Raseborg iski alussa yllättävän nopeasti 1-0 maalin. Tämä kuitattiin kuitenkin nopeasti, kun Jere Vuohijoki väläytti osaamistaan. Pallo muutaman kerran pakin jalkojen välistä, jonka jälkeen loistava syöttö Niko Yli-juutille, jolla oli helppo työ iskeä pallo maalinkattoon. Tämän jälkeen onnistumisia tuli laajalla rintammalla ja kolmannen erän pientä nukahtamista lukuunottamatta B-pojat pelasivat vahvan ottelun. Taululle jäi loppujen lopuksi 10-4 lukemat.

Jatkopaikka varmistui jo tässä vaiheessa, sillä pelejä ei ole mennyt laisinkaan "ristiin" ja 4 parasta lohkosta pääsee jatkoon. Viimeinen karsintakierros pelataan 30.10 Esport Areenalla, kun vastaan asettuu Dogs ja Loiske. Tervetuloa kannustamaan B-pojat voittoon!