Tuusulasta kaksi voittoa B-pojille

12.02.2017

B-poikien alueellinen Eliittijatkosarja jatkui Tuusulassa, jossa vastaan asettui ensimmäisessä ottelussa AC Haki. Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Ehkä jopa hivenen haluttomasti pelannut Haki oli aseeton rohkeaa salibandya pelannutta Jokeri-pakkaa vastaan. Ottelu päättyi 7-2 voittoon. Maalinteossa kunnostautuivat Eemeli Saarinen ja Joel Virta kahdella maalilla.

Toisessa ottelussa vastaan asettui sarjakärki Erä Sininen. Erä karkasi ottelussa jo 2-0 johtoon. Kurinalaisesti laajalla materiaalilla pelannut Jokerit eivät kuitenkaan antautuneet, vaan puristivat väkisin ohi. B-poikien valmennus vaihtoi koko kauden pakkina pelanneen Joel Paasolaisen piikiksi. Paasolainen kiitti luottamuksesta ja teki ottelussa hattutempun. Ottelu päättyi 5-4 voittoon ja nosti Jokerit mukaan sarjan kärkikuvioihin.

Otteluruuhkista ja sairaspoissaoloista kärsinyt joukkue oli nyt jalkeilla lähes parhaalla miehistöllään. Lähes kokonaan 00-syntyneistä pelaajista koostuva joukkue odottaa mielenkiinnolla ensi kautta.