Jokerit B-poikien Play offs-karsintaan

13.03.2017

B-pojat hoitivat kauden tärkeimmän viikonlopun värikkäiden vaiheiden jälkeen kotiin. Eliittijatkosarjan viimeiset pelit pelattiin lauantaina THT-areenalla. Ensimmäisessä ottelussa Loiske lepatti 10-4 voittoon ja Jokeripakka oli sillassa. Toiseen peliin hiipi kuitenkin sisuuntunut joukkue tiedostaen pelin tärkeyden, vain voitolla edetään sunnuntain karsintapeleihin. Pakkovoitto-asetelma ei vaikuttanut joukkueen pelaamiseen ja 7-2 voitto pelistä oli ansaittu. Joukkueen lippua piti korkealla erityisesti Veeti Aittola kahdella maalillaan.

Sunnuntaina vastaan asettui ensimmäisessä ottelussa Dogs. Jokerit sai peliin parhaan mahdollisen alun. Vastustaja ei kuitenkaan luovuttanut haastaen kovalla sykkeellä loppuun saakka. Jokerit väänsivät ottelusta 5-4 voiton.

Sunnuntain toisessa ottelussa pelattiin paikasta playoffs-karsintoihin ja vastaan asettui Erä sininen. Erä haastoi tiukasti loppuun saakka ja päädyttiin 3-3 tilanteessa jatko-ajalle. Ottelun ratkaisi lopulta päivän selkeä sankari Jere Vuohijoki. Jerelle kirjattiin Jokereiden 9 maalista 7 osumaa. Jokeripakan kausi jatkuu ensi viikonloppuna playoffs-karsinnoissa.