Finnish Floorball Open

Jokerit SB järjestää Finnish Floorball Open -salibandyturnauksen Vierumäellä 20.-21.5.2017.  Turnaus pelataan hienoissa puitteissa Vierumäki Areenassa järjestyksessään viidettä kertaa. Turnauksessa pelataan yksitoista sarjaa: miehet, naiset, B-pojat, C-pojat, D-pojat, E-pojat ja F-pojat. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Vierumäki ja Oxdog Floorball.

Vierumäen ympäristö tarjoaa pelipaikat, majoituksen ja ruokailun kävelymatkan päässä toisistaan. Tervetuloa kauden kovimpaan turnaukseen!

Sarjat
Miehet kilpa ja haastaja
Naiset
B-pojat (1999-00 syntyneet)
C-pojat (2001-02 syntyneet)
D-pojat kilpa ja haastaja (2003-04 syntyneet)
E-pojat kilpa ja haastaja (2005-06 syntyneet)
F-pojat kilpa ja haastaja (2007-08 syntyneet)

Osallistumismaksut
Osallistumismaksu on 200 euroa/joukkue (C-turnauspassin ottaneille joukkueille ei osallistumismaksua). Tuomarimaksut sisältyvät turnausmaksuun. Osallistumismaksun tulee olla maksettuna turnauksen tilille: Osuuspankki: FI35 5358 0620 2944 36 viimeistään perjantaihin 17.4.2017 kello 16.00 mennessä. Osallistumismaksu tulee maksaa omatoimisesti, erillistä laskua ei järjestäjiltä lähetetä kuin pyydettäessä. Lisätietoihin on laitettava maininta sarjasta ja joukkueen nimi.

Mahdollisista pelaajien lisensseistä ja vakuutuksista ym. vastaa kukin joukkue itse. Lisenssit ja vakuutukset eivät ole pakollisia, mutta turnauksen järjestäjät suosittelevat niiden ottamista.

Turnauspassit
A-turnauspassi 159 euroa/hlö.
(sisältää pelioikeuden turnaukseen osallistumiseen, majoitus pe-su, 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x päivällinen)

B-turnauspassi 99 euroa/hlö.
(sisältää pelioikeuden turnaukseen osallistumiseen, majoitus la-su, 1 x aamupala, 2 x lounas, 1 x päivällinen)

C-turnauspassi 39 euroa/hlö.
(sisältää pelioikeuden turnaukseen osallistumiseen, joukkueen osallistumismaksun, 1 x päivällinen)

Majoitus ja ruokailut
Majoitukseen liittyvistä asioista joukkueet ilmoittavat ilmoittautumisen yhteydessä. Turnausjärjestäjät välittävät tiedon Vierumäelle majoituksen ja ruokailujen vahvistamista varten (varausvahvistukset ja laskutus). Lisätietoa majoituksesta ja ruokailuista Teemu Saarekselta puhelimella: 0400 269 649 tai sähköpostilla: teemu.saares@vierumaki.fi.

Ilmoittautuminen

Turnaukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella, johon pääset tästä linkistä.

Turnaussäännöt
Turnauksessa noudatetaan pääasiassa Suomen Salibandyliiton (SSBL) peli- ja kilpailusääntöjä. Joukkueet ryhmitellään noin neljän (4) joukkueen alkulohkoihin, joista kaksi (2) parasta jatkavat jatko-otteluihin. Osallistujamäärästä riippuen kilpailutoimikunta voi soveltaa tätä sääntökohtaa.

Peliaika on aikuisten sarjoissa 2 x 15 min (juoksevaa aikaa). Juniorisarjojen peliaika määräytyy joukkuemäärän vahvistuttua. Ottelut pelataan 5 vs. 5 lentävillä vaihdoilla. Mitaliotteluissa 2 viimeistä peliminuuttia ovat tehokasta peliaikaa. Ottelut tuomitaan pääasiassa yhdellä tuomarilla.

Otteluohjelma
Turnauksen otteluohjelma julkaistaan viimeistään kolme päivää ennen turnauksen alkua, www.jokeritsb.fi -sivuilla. Otteluohjelmaan voi tulla viime hetken muutoksia, mutta näistä muutoksista tiedotetaan joukkueita erikseen.

Iltabileet
Turnauksen iltabileet järjestetään Bar Bowling Nightclub Teatrossa (K-18) lauantaina 20.5. klo 22.00 alkaen.

Palkinnot
Sarjojen finaalijoukkueet palkitaan. Lisäksi luvassa Oxdog Floorball -erikoispalkintoja.

Lisätiedot
Turnausjohtaja Mikael Toivonen puhelimella 040 719 0902 tai sähköpostilla  mikael.toivonen@jokeritsb.fi.

Linkit
Vierumäki
Oxdog Floorball