A-pojat aloitti ylemmän jatkosarjan kahdella voitolla

23.11.2015

Jokereiden A-pojat aloitti ylemmän jatkosarjan sunnuntaina 22.11. Tapiolan Esport-Areenalla. Avausturnauksessa vastaan asettuivat PSS sekä LoSB. Jokerit lähti otteluihin haastavista lähtökohdista, koska sairastuvalla oli poikkeuksellisen monta tärkeää pelaajaa.

Avausottelu PSS:ää vastaan eteni hyvin pitkälti Jokereiden komennossa. PSS roikkui pelissä mukana lähinnä Jokereiden kardinaalivirheiden sekä hyvien vastaiskujensa ansiosta. Voitto kuitenkin ansaitusti Jokereille lukemin 7-5.

Ottelussa huolestuttava asia oli kuitenkin vastustajan toiminta kentällä muutamien joukkueen yksilöiden toimesta. Jatkuvia vahingoittamisyrityksiä, törkeää huutelua sekä muutenkin sekavaa käytöstä. Myös joukkueen toimihenkilöt eivät saa ottelusta puhtaita papereita heidän otettuaan 2+10 minuutin rangaistuksen epäasiallisesta huutelusta tuomarille. Kaikkein järkyttävin asia koettiin kuitenkin ottelun jo loputtua, kun kahdenkin eri pelaajan toimesta uhkailtiin Jokereiden päävalmentajaa sekä huudeltiin alatyylisiä kommentteja. Ottelun tuomaristo oli kuitenkin tässä osittain hereillä ja laittaa liittoon raportin toisesta näistä pelaajasta.

Toinen ottelu LoSB:ia vastaan oli erittäin tiukka ja rehti kamppailu. Ottelussa mentiin päästä päähän Jokereiden ollessa kuitenkin lievästi niskan päällä. Maalilla Niko Silander pelasi erinomaisen ottelun ottaen muutaman ns.gamesaverin. Ottelun selvä ykköspelaaja oli Joonas Rimpineva, joka tehtaili hattutempun.

Seuraavassa loistavat pelit pelanneen puolustaja Joonas Köpsin kommentit peleistä:

- Omalta kohdaltani peli toimi ajoittain erittäin hyvin. Santeri Multasen kanssa pelaaminen oli nautinnollista ja sain muutamia todella hyviä avauksia tehtyä, joista tuli muutama maali ja lukuisia maalipaikkoja. Joukkueena puolustus toimi aiempaa paremmin, josta kertoo vain seitsemän päästettyä maalia kahteen otteluun.

- Oli ilahduttavaa nähdä, miten viisikot puolustivat hienosti joukkueena ja tiiviisti. Toki aina löytyy pelistämme parannettavaa kuten esimerkiksi tehokkuus maalipaikoissa, mutta enää ei ole pelaamisessamme suuria aukkoja verrattuna alkukauteen.

- Erittäin hyvät fiilikset jäi peleistä ja tärkeät neljä pistettä saatiin. Tästä on hyvä lähteä voittamaan seuraavia pelejä.

26.02.2017A-pojat kolmeen voittoon Rusalla
01.03.2016A-pojat päättää jatkosarjan lauantaina Lohjalla
15.02.2016Jokerit SB:n A-pojat pelaavat ensi kuussa paikasta SM-sarjaan
09.02.2016A-poikien ohjelmassa sunnuntaina kolme peliä
01.02.2016A-pojat haki neljä pistettä Porvoosta
18.01.2016A-pojat aloitti vuoden voitolla ja tappiolla
15.01.2016A-poikien sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Loviisassa
02.01.2016Katsaus A-poikien syyskauteen
17.12.2015A-pojat päättää syyskautensa lauantaina Campossa
07.12.2015Jokereiden A-poikien pelit jatkuivat Myllypurossa

Siirry arkistoon »