A-pojat jatkaa jatkosarjan pelejä lauantaina Myllypurossa

01.12.2015

Jokereiden A-pojat jatkaa jatkosarjan pelejään lauantaina 5.12 kahdella ottelulla Myllypuron Arena Centerissä. Avausottelussa vastaan asettuu vanha tuttu alkusarjasta eli AC HaKi ja toisessa ottelussa kohtaamme lohkon ylivoimaisen ennakkosuosikin SSV:n.

Jokerit lähtee otteluihin mukavista lähtökohdista. Joukkue on saanut sairastuvalta takaisin muutamia tärkeitä pelaajia ja viime kierroksen kahden voiton siivittämänä joukkueen itseluottamuskin on mallillaan. Harjoituksissa ollaan tehty paljon töitä monien yksityiskohtien eteen ja tekeminen on ollut kovalla tasolla.

Lauantain ensimmäinen vastustaja on AC HaKi, joka pelasi hienon alkusarjan ja selvitti tiensä jatkoon jännittävien vaiheiden jälkeen. Kohtasimme joukkueen kertaalleen alkusarjassa ja silloin lukemat olivat Jokereille tylyt 13-4. Lukemat eivät kuitenkaan kerro koko totuutta ottelusta. HaKi johti tuolloin ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-1 ja Jokereiden toisen erän tehohetki ratkaisi koko ottelun. HaKi tulee otteluun varmasti sisuuntuneena ja kovalla revanssihengellä.

Toisessa ottelussa kohtaamme jatkosarjan vakuuttavasti kahdella murskavoitolla aloittaneen SSV:n. Joukkueen peli on erittäin hyvällä mallilla ja ratkaisuvoimaa löytyy joka ketjusta. Lisäksi joukkueen maalivahtipeli on erinomaisella tasolla. Jokerit lähteekin tähän otteluun selkeästi nöyränä altavastaajana ja joukkueelta tarvitaankin kauden ylivoimaisesti paras suoritus mikäli meinataan pisteitä saada matkaan kyseisestä ottelusta.

Seuraavassa joukkueen kapteenin Casper Fagerströmin mietteitä tulevista otteluista:

- Avausottelun vastustaja AC HaKi tulee varmasti paremmin valmistautuneena tulevaan otteluun, kuin alkusarjassa pelattuun. Uskon, että kunhan olemme alusta saakka hereillä ja pelaamme omalla tasollamme, niin voitto tulee Jokereille.

- Toista ottelua SSV:tä vastaan odotan innolla. Onhan kyseessä joukkue, jossa pelasin monta vuotta. Haastajan asema ottelussa sopii meille hyvin ja pelistä tulee tiukka, joka ratkeaa muutamalla maalilla suuntaan tai toiseen.

- Meidän joukkueesta kannattaa erityisesti seurata Tuomas Liukolampea. Kaveri on iskenyt koko kauden melkoisia tehoja ja en näe syytä miksei jatkaisi hyvää virettään myös lauantaina.

Tervetuloa seuraamaan A-poikien jatkosarjaa Myllypuroon lauantaina 5.12.2015. Avausottelussa klo 16.00 vastassa AC HaKi ja toisessa ottelussa klo 19.00 SSV.

26.02.2017A-pojat kolmeen voittoon Rusalla
01.03.2016A-pojat päättää jatkosarjan lauantaina Lohjalla
15.02.2016Jokerit SB:n A-pojat pelaavat ensi kuussa paikasta SM-sarjaan
09.02.2016A-poikien ohjelmassa sunnuntaina kolme peliä
01.02.2016A-pojat haki neljä pistettä Porvoosta
18.01.2016A-pojat aloitti vuoden voitolla ja tappiolla
15.01.2016A-poikien sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Loviisassa
02.01.2016Katsaus A-poikien syyskauteen
17.12.2015A-pojat päättää syyskautensa lauantaina Campossa
07.12.2015Jokereiden A-poikien pelit jatkuivat Myllypurossa

Siirry arkistoon »