Jokerit IV - Kauden leijonat ja lampaat

11.04.2019

Jokereiden kausi on paketissa. Vielä on muutamat treenit ennen ansaittua kesätaukoa, mutta tässä välissä on hyvä listata kauden leijonat ja lampaat. Listaus pelinumeron mukaisesti.

Ladies and Gentlemen, here they are:

LEIJONAT

#7  Ojajärvi Marko *NEW* (9+6=15, 10 jäähymin)

Ojis. Seniori näytti mistä puusta hänet on veistetty. Parin ottelun ratkaisumaalit ja vakuuttavat tehot 9+6 takasivat hänelle sisäisen pistepörssin sijan 5. Vielä on auki, jatkuuko Ojiksen peliura ensi kaudella Jokerit IV nutussa, mutta hänen kaltaistaan leaderia joukkue tarvitsee myös ensi kaudelle. Jalka ei ehkä riitä parhaimpia joukkueita vastaan, mutta peliäly sitäkin parempi

#11  Pennanen Marko *NEW* (2+5=7, 0 JM)

Markon sisääntulo jokerinuttuun oli vakuuttava. Maaleja ja pisteitä kertyi jo ensimmäisistä harjoituksista ja höntsäpeleistä. Sitten tapahtui ikävä loukkaantuminen, joka sotki koko kauden. Tehot 2+5 kahdeksaan otteluun oikeuttavat kuitenkin Markon leijonien puolelle. Omistaa yhden joukkueen parhaista vedoista.

#14  Myller Jesse (16+11=27, 22 JM)

Jesse... voi Jesse. Porukka pyöritteli päätään syyskauden loppupuolella, kun kaveri siirtyi toisesta Jokeri-joukkueesta meille; Suuret on ainakin elkeet, onkohan katetta?!  Ja ihmettely ei ole muuttunut kauden mittaan, nyt tosin ei ihmetellä enää hänen elkeitään kentällä vaan hänen pistesaldoaan. Tehot 16+11 kymmeneen pelattuun otteluun kertovat jo paljon. Myltsi otti kauden aikana muutamia turhia jäähyjä, mutta loppuen lopuksi hän teki kentällä mitä halusi.

#15  Juho Jimi (4+5=9, 0 JM)

Jimin alkukausi oli vahva. Hän kilpaili syksyllä tiukasti sisäisen pistepörssin kärkisijasta yhdessä Bedan ja Ojiksen kanssa. Puolustusvoimat tarvitsivat kuitenkin miestä kevätkaudella Jokereita enemmän, joten kausi jäi vain 9 ottelun mittaiseksi. Tehokas alkukausi (4+5) oikeuttaa Jimille myöskin leijonan leiman.

#18  Elg Olli *NEW* (5+10=15, 0 JM)

Elgin Hirvi. Alkukausi oli vaikea, mutta löysi yhteisen sävelen Henkan kanssa muutamien treenien jälkeen. Sen jälkeen menikin nimensä mukaisesti, hirven lailla, kentällä ja tulos on nähtävissä taululta. 12 ottelun tehot 5+10 oikeuttavat leijonaan, kun tiedetään että suurin osa pisteistä syntyi viimeisten 3 turnauksen aikana.

#30  Knap Tommi *NEW* (MV; 4 voittoa, tasapeli, 2 tappiota)

Tommi. Meidän järkälemäinen, vielä polvillaan olkapäällään sen kuuluisan kenkälaatikon peittävä, veskarimme. Tommi tuli uutena joukkueeseen tälle kaudelle, mutta vakuutti seurajohdon ensimmäisien harjoitusten jälkeen ja osoitti olevansa todellinen uhka luottokassarillemme Jussille. 7 ottelua; 4 voittoa, tasapeli ja 2 tappiota. Jorma Uotista lainatakseni "Ei huono!"

#35  Rantanen Jussi (MV; 2 voittoa, 4 tappiota)                

Jussi osoitti tälläkin kaudella, miksi hän on joukkueemme ykköskassari. Vakuuttavia torjuntoja pitkin kauden - muistoihin varmasti jää SBS Graniitista otettu rutiininomainen 4-5 voitto helmikuussa. Tuloksellisesti Jussin kausi ei ehkä ollut niin hyvä kuin kilpakumppani Tommilla, mutta vastustajajoukkueet olivatkin Jussin pelivuorona lohkon kärkipäästä. Jussin pelillinen rauhallisuus ja poikittaissyöttöjen luku oli yksi sarjan parhaita. Oikeutettu leijona siis myös Jussille.

#51  Lindgren Teemu *NEW* (4+4=8, 4 JM)

Teemu tuli uutena joukkueeseen tälle kaudelle ja näytti heti johtajuutta puolustuspeliin. Napakkaranne toi Teemulle monta hyvää paikkaa ja palloa uskallettiin pyörittää mukavasti myös alakerran kautta aina kun Teemu oli kentällä. Toi pallollista varmuutta joukkueeseen ja onkin täysin oikeutetusti leijonien puolella - ainoana jokeripakistosta.

#88  Kolkka Beda (C) (8+8=16, 39 JM)

Biidappa piidibaadi... Joukkeen kapteeni osoitti johtajuutta syyskaudella johtaen sisäistä pistepörssiä, kunnes muuan Jesse rynni ohitse. Bedan varmat tekemiset kentällä auttoivat koko joukkuetta. Pelasi ensimmäisen turnauksen centterinä, toisen laidassa ja kolmannen pakistossa… on siis kirjaimellisesti joka paikan höylä. Jäähypörssin voittaja. Kissa ei pääse raidoistaan, eikä jääkiekkoilija rymyämisestään.

#92  Hytönen Henri *NEW* (13+3=16, 4 JM)

Henkka. Taiturimainen laitahyökkääjä, joka loi mukavasti paikkoja kavereille - vielä kun rinnalta löytyisi joku, joka laittaisi paikoista sisään. Niitä kun ei löytynyt niin kaveri latoi itse kauden aikana 13 häkkiä, joka on oikeuttaa lohkon maalipörssissä sijaan 12. Yhteispeli Hirven kanssa alkoi sujumaan puolesta kaudesta eteenpäin ja hyvää sparrausta oli havaittavissa puolin ja toisin.

 

LAMPAAT

#8  Linden Nico *NEW* (4+0=4, 2 JM)

Nicon kausi oli vaikea. Alkukaudesta hän pääsi mukaan harvakseltaan ja vuoden vaihteen aikoihin sattunut loukkaantuminen ja työesteet estivät läpimurron. Nico pelasi hyvän, perusvarman, kauden, mutta se jokin uupui. Tästä syystä Nicolle lammas.          

#10  Tuohisto-Kokko Otto (1+0=1, 0 JM)

Oton kausi oli vaikea. Puolustusvoimat olivat varanneet miehen käyttöön täksi kaudeksi ja alkusyksyn tärkeät, valmistavat, treenit jäivät väliin. Tuo auttamatta näkyi kauden otteissa, mutta me kaikki tiedämme, että parempaa on ensi kaudelle luvassa.

#16  Rantanen Jesse (1+1=2, 10 JM)

Jessen kausi alkoi hyvin, mutta kevätkaudella tapahtunut ikävä loukkaantuminen esti lopullisen läpimurron. Hyvää tekemistä läpi kauden, mutta muutamat ikävät ylilyönnit aiheuttivat vastustajalle turhia YV-tilanteita. Jesse pelasi puolet otteluista hyökkääjänä ja toisen puolikkaan pakkina, tottuminen uuteen pelipaikkaan vei aina yhden turnauksen aikaa, joten kauden loppu tuli Jessen osalta liian nopeasti vastaan.

#22  Reponen Ville (A) *NEW* (1+9=10, 12 JM)

Pasilan Repomies... vanha syntisäkki. Villen kausi oli kaksijakoinen. Syyskaudella ykkösen centterinä luutinut kaveri oli kuin varjojen mailla puolikautta, kunnes muutamien sattumien kautta siirrettiin pakistoon. Osoitti joukkueen sisällä vahvaa tekemistä ja äänestettiin joukkueen varakapteeniksi alkukaudesta. Keväällä alkoi vanhakin virkoamaan koomastaan, ja pelasi piste per peli -tahtiin, mutta synkän alkukauden vuoksi Ville on tänä vuonna lammas.

#47  Pirhonen Janne *NEW* (7+3=10, 4 JM)

T P S... ei, tämä on J O K E R I T! Nopeita vaihtoja pitkin kauden, välillä liiankin nopeita ettei seniori toiselta laidalta ehtinyt aina edes kentälle... Löysi hyvän Feng-Shuin yhdessä Ojiksen kanssa. Se yhdistettynä vielä Käyhkön centterin työhön niin kevät oli jo ihan salibandyä. Välillä oli näkyvissä motin puute, mutta pisteitä syntyi siitäkin huolimatta ihan tyydyttävästi. Ensi kaudelle odotettavissa 3-4 maalin lisäys tähän kauteen verrattuna.

#69  Heiskanen Olli *NEW* (1+2=3, 4 JM)

Kerimäen lahja. Nopea kun juna, pieni kuin kolibri. Pakistossa hyvää työtä, ei tästä kaverista niin vain ohi mennä. Välillä turhan innokas hyökkäyspuuhiin, jonka vuoksi centterin piti olla erittäin hereillä. Vielä kun saisi pallokontrollin paremmaksi, niin voi hyvin olla myös yksi niistä, jotka tekevät ensi kaudella läpimurtonsa jokerinutussa.

#87  Käyhkö Juho (2+10=12, 6 JM)                   

On varmaan väärin sanoa, että "missä kaveri on ollut?", mutta se tulee ensimmäisenä mieleen Juhon kaudesta. Tehot 2+10 osoittavat, että hyvä kausi Juhollakin on takana, mutta suurin osa pisteistä syntyi, myös hänelle, vasta kevään viimeisissä turnauksissa. Syksy meni aikalailla pelaillessa, joista suurempia muistikuvia ei ole. Kevätkaudella aurinko alkoi paistamaan sen verran, että kamppaili tiukasti jengin sisäisen syöttöpörssin voitosta. Yhteenvetona kaudesta Juhokin päätyi lopulta lampaiden joukkoon.

#93  Höglund Tony (3+1=4, 31 JM / MV; 1 voitto, 4 tappiota)

Höge. Jos jossain läikkyy, niin se on täällä. Tonyn yksilötaito ja tarvittaessa myös ratkaisuvoima voivat ratkaista pelin joukkueen eduksi - tällä kaudella se valitettavasti päätyi siihen toiseen suuntaan. Yksittäisestä epäonnistumisesta johtunut turhautuminen saattoi pahimmillaan maksaa seuraavasta vastaiskusta maalin vastustajalle. Koko kausi kuitenkin perusvarmaa tekemistä - pää kuntoon, jäähyt pois ja ensi kaudella Höbö voi helposti olla sisäisessä pistepörssissä top-5 joukossa.

11.11.2020Jokerit Team vahva kauden aloitusturnauksissa
07.09.2020Jokerit Teamin kausiennakko
29.05.2020Jokerit 4 joukkueesta Jokerit Team
16.03.2020Nelosjoukkueen leijonat ja lampaat, kausi 2019-2020
20.12.2019Nelosjoukkueen kausi puolessa välissä
16.09.2019Jokerit 4 - Kausiennakko 2019-2020
11.04.2019Jokerit IV - Kauden leijonat ja lampaat
09.04.2019Jokerit IV kausi pakettiin kahdella voitolla
03.03.2019Jokerit IV - 6. ja 7. turnauksen yhteenveto
23.01.2019Kausi 2018-2019 ylittänyt puolen välin

Siirry arkistoon »