Vitosjengi takaisin pisteiden makuun

19.01.2019

Takaisin voittojen tielle! Tänään lauantaina 19.1.2019 miesten vitosjengin turnaus ei olisi voinut paremmin alkaa! Heti ensinmmäinen peli 7-6 voitto Ylhäksestä. Mutta ei se ihan helpolla tullut. Ekassa erässä paukutettiin 6 maalia. Tuntui että kaikki meni sisään, oli yv maalia ja erittäin hieno rankkari jonka meidän oma rankkari spesialisti Thomas laitto sisään (videon voi käydä katsomassa meidän Fb sivuilla). Ylhäs nousi pikku hiljaa jopa tasoihin asti, mutta sairastuvalta palannut maalitykki Tommy piti huolen että seuraavan otteluun lähdettiin täysi pistepotti taskussa!

Päivän toinen ottelu päättyi 4-4 Noulaa vastaan ja se oli tasaista vääntöä koko pelin läpi. Erät olivat: 1-1, 1-1 ja 2-2. Otimme muutaman jäähyn mutta Noula otti yhteensä 15minuuttia! Noula oli selvästi reenannut oman alivoimansa kuntoon koska meidän huippuunsa viritetty Yv ei pystynyt laittamaan kuin yhden pallon tolppien väliin.

Mutta tiivistettynä turnaus meni aivan nappiin. Sitkeä ja määrätietoinen harjoittelu rupeaa näkymään ja näillä eväillä on hieno lähteä kohti seuraavaa turnausta!