Jokerit SB myy harjoitusvuoroja koronaepidemian aikana

19.03.2020

Jokerit SB myy omia harjoitusvuorojaan koronavirus epidemian aikana. Seuran tukijat voivat auttaa seuraa tässä vaikeassa tilanteessa ja turvata näin omalta osaltaan Jokerit SB:n toiminnan jatkuvuutta. Taustana vuorojen myyntikampanjalle on se, että joukkueilla on useita vuoroja viikossa käytössä eri pääkaupunkiseudun halleilla, jotka eivät ole sulkeneet oviaan ja tämän takia harjoitusvuoromaksut pyörivät normaaliin tapaan.

Hallituksen jäsen ja seuran perustajiin kuuluva Joni Toivola tavoitettiin kommentoimaan tilannetta:

- Olemme linjanneet viime torstaina ettei joukkueemme harjoittele ja noudatamme näin valtion johdon linjauksia. Otamme tilanteen erittäin vakavasti ja pyrimme seuran puolesta tekemään kaiken sen mitä voimme tehdä. Emme siis ole menossa harjoittelemaan vaikka haemmekin tukijoita harjoitusvuorojen maksuihin.

- Viime viikolla kausi päättyi Salibandyliiton toimesta ja se oli ainoa oikea ratkaisu. Tästä selvitään yhdessä ja terveys ennen kaikkea.

- Joukkueemme harjoittelevat useilla pääkaupunkiseudun halleilla.

- Vaikka tässä tilanteessa on mahdoton edes kuvitella, että joukkueemme menisivät harjoituksiin, on harjoituspaikat edelleen auki ja näin vuoromaksut rullaavat. Ymmärrän ettei yksityisen sektorin halleilla ole helppoa, mutta mielestäni tässä tilanteessa on urheilun etiikan vastaista pitää halleja auki vain sen takia, että laskutus ei pysähdy. En luonnollisesti toivo, että harjoituspaikkoja kaatuu, mutta voisiko tässä tilanteessa harkita esimerkiksi kohtuullistamista?

- Ei tässä seura kaadu tai ensi kausi ole uhattuna, mutta kyllä tässä tilanteessa tulee tuhansien eurojen tappioita ja kerranaisvaikutukset näkyvät monen urheiluseuran toiminnassa vielä pitkään.

- Olemme olleet pääkaupunkiseudun muiden seurojen kanssa yhteydessä, ja tilanne on todella paha monessa salibandyseurassa. Toivotaan tähän helpotusta, jos vaikka joku yksityishenkilö haluaisi ostaa vuorojamme, mitä emme siis missään nimessä käytä, päättää Toivola.

Harjoitusvuoroja voi ostaa 100 euron tuntihintaan yksityishenkilöt tilisiirrolla: FI35 5358 0620 2944 36 tai yritykset ottamalla yhteyttä osoitteeseen toimisto@jokeritsb.fi.

Teksti: Jokerit SB

24.03.2020Osta elinikäinen kausikortti Jokerit SB:n peleihin - hinta 1500 euroa
22.03.2020Ensi kauden joukkueiden rakennus käynnissä
19.03.2020Jokerit SB myy harjoitusvuoroja koronaepidemian aikana
15.03.2020Nelosjoukkueen leijonat ja lampaat - katse jo ensi kaudessa
12.03.2020Kausi paketissa koronaviruksen takia
10.03.2020Jokerit SB hakee valmennuksen kehittäjää
09.03.2020Jokereille kakkosdivarin mestaruus
07.03.2020Miesten edustukselle kotivoitto ja pisteet kotiin
06.03.2020Edustuksella tärkeitä pisteitä jaossa
01.03.2020Seuran fanipipot nyt saatavilla

Siirry arkistoon »