Osta elinikäinen kausikortti Jokerit SB:n peleihin - hinta 1500 euroa

24.03.2020

Jokerit SB julkaisee kenties ensimmäisenä Suomessa uudenlaisen ja varmasti maan mittapuulla yhden kalleimman kausikortti -tuotteen. Koronaepidemian aikana suomalaiset urheiluseurat ovat taloudellisesti ahtaalla ja tukijoita tarvitaan - Jokerit SB pyrkii eri kamppanjoillaan parantamaan omalta osaltaan laadukkaita toimintaedellytyksiä tuleviksi kausiksi.

Seura myy lähinnä tukijoille ja salibandya seuraaville yksityishenkilöille suunnattua elinikäistä kausikorttia hintaan 1500 €. Summalla saa yhden kausikortin, joka oikeuttaa yhden henkilön katsomaan koko elinaikanaan Jokerit SB:n kotiotteluita. Mikäli kausikortin ostaja haluaa kausikortin lisäksi muita näkyvyyteen tai esim. talkootöihin liittyviä asioita, niin niistä voidaan sopia erikseen.

- Tämä on sellainen tuote, joka varmasti myy. Tai jos ei myy niin sitten keksitään taas jotain muuta. Seuran toiminnot ovat nyt kokonaan seis ja on hienoa, että markkinointiosastomme on hereillä ja keksii uusia tempauksia, kertoo seuran taustahahmona toimiva Joni Toivola.

- Hinta on kallis, mutta uskomme vakaasti, että kymmenen korttia saadaan myydyksi. Ostaja voi omalta osaltaan vaikuttaa mihin summa kohdennetaan. Kausikortilla pääsee peleihin vaikka pelattaisiin missä sarjoissa vaan, niin miesten kuin naistenkin kanssa. Ei ole väliä ollaanko salibandyliigassa tai alueliigassa - kausikortti toimii aina.

- Voimme julkaista ensimmäisen elinikäisen kausikortin ostajan nimen jos näin halutaan, eiköhän siitä jonkinlaisen näkyvyyden valtakunnan medioissa saa. Jos esimerkiksi yritys ostaa kausikortin ja juttu nousee lööppitasolle, niin tuo hintahan on pieni silloin, mutta tosiaan emme ole nostamassa hintaa vaikka menekki olisikin suuri, Toivola päättää pilke silmäkulmassa.

Elinikäisen kausikortin voi hankkia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: toimisto@jokeritsb.fi. Tuotetta on myynnissä rajoitettu määrä 10 kappaletta.

Tilaa Suomen ensimmäinen ja kenties kallein kausikortti - elinikäisen kausikortin voit tilata tästä.

Teksti: Jokerit SB

LUE MYÖS:
Jokerit SB myy harjoitusvuoroja koronaepidemian aikana

15.09.2020Tuomas Liukolampi palaa liigakentiltä Jokereihin
14.09.2020Naisten treenipelit F-liigajoukkueita vastaan pelattu
11.09.2020Miesten edustusjoukkueen sarjaottelut olkaa hyvä
09.09.2020Jokerit SB lippiksiä voi tilata verkkokaupasta
07.09.2020Miesten Team-joukkueen kausiennakko
04.09.2020Joukkueiden yhteystiedot päivitetty kauden 2020-2021 osalta
02.09.2020Naiset selkeään voittoon F-liigan Steelersistä
31.08.2020Mukaan kolmosdivariin? Naisten Team hakee vahvistuksia
24.08.2020Seura hakee valmennuksen kehittäjää
20.08.2020Hurja viikonloppu jälleen käsillä - on karsintojen aika

Siirry arkistoon »