Jokerit uudistuu valmennuksen osalta - Lehtinen ottaa vetovastuun

13.05.2020

Jokerit SB:n miesten edustusjoukkueen valmennus uudistuu, kun Atte Lehtinen, 34, ottaa vetovastuun joukkueen valmennuksesta. Kakkosdivisioonaan valmistautuva Jokerit saa päävalmentajakseen kokeneen salibandyosaajan, sillä Lehtisellä on pitkä pelaaja- ja valmentajatausta niin pääsarjoista kuin junioreiden valtakunnallisista sarjoista. Lehtinen on toiminut Jokereiden organisaation lisäksi muun muassa Tiikereissä, SSV:ssä sekä PSS:ssa.

Seuran nettitoimitus haastatteli Atte Lehtistä kauden kynnyksellä. Lehtinen näkee oman roolinsa mielenkiintoisena haasteena:

- Kiva kun päästiin sopimukseen ja kuvio vaikuttaa mielenkiintoiselta. Meinaan toki valmentamisen rinnalla pelata, mutta se ei ole ongelma sillä olen ennenkin ollut pelaajavalmentajan roolissa. Lisäksi koko taustatiimi on sellainen, että hommat toimii ihan varmasti, Lehtinen kertoo.Jokerit uudistuu valmennuksen osalta - Lehtinen ottaa vetovastuun. Kuva: Iiro Karesniemi

- Pohdin asiaa jonkin aikaa ja halusin varmistaa, että meillä on hyvä runko kasassa ja vaihtuvuus ei ole liian suurta.

- On myös tärkeää, että viime kauden joukkueesta runkopelaajia jatkaa ja uskon myös tuttujen pelaajien palaavaan Jokereihin. On todella hyvä että meillä on A-poikien joukkue tulevalla kaudella sillä se mahdollistaa hyvää yhteistyötä pelaajaliikehdinnän ja harjoittelun suhteen.

- Toivotaan, että saadaan muutamat treenit alle ennen kesätaukoa ja päästään testaamaan miltä ryhmä vaikuttaa. Mikäli uusilla jätkillä on haluja mukaan niin ei muuta kuin hakemusta sivujemme kautta, päättää Lehtinen haastattelun lopuksi.

Avoimia treenejä luvassa kesäkuussa

Jokerit SB:n miesten edustusjoukkueen runko tullaan julkaisemaan tämän viikona aikana seuran sivuilla. Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia, niin miesten- kuin A-poikien joukkueisiin. Joukkue järjestää muutamia avoimia harjoituksia kesäkuun aikana mikäli se on mahdollista ja turvallista koronaepidemian puitteissa.

Haluatko mukaan Jokereiden miesten edustusjoukkueeseen - hae mukaan ja tule rohkeasti kokeilemaan!

Teksti: Jokerit SB
Kuva: Iiro Karesniemi

LUE MYÖS:
SSBL korjasi erehdyksen - miesten edustus jatkaa kakkosdivarissa

15.09.2020Tuomas Liukolampi palaa liigakentiltä Jokereihin
14.09.2020Naisten treenipelit F-liigajoukkueita vastaan pelattu
11.09.2020Miesten edustusjoukkueen sarjaottelut olkaa hyvä
09.09.2020Jokerit SB lippiksiä voi tilata verkkokaupasta
07.09.2020Miesten Team-joukkueen kausiennakko
04.09.2020Joukkueiden yhteystiedot päivitetty kauden 2020-2021 osalta
02.09.2020Naiset selkeään voittoon F-liigan Steelersistä
31.08.2020Mukaan kolmosdivariin? Naisten Team hakee vahvistuksia
24.08.2020Seura hakee valmennuksen kehittäjää
20.08.2020Hurja viikonloppu jälleen käsillä - on karsintojen aika

Siirry arkistoon »