Jokerit SB:n uusi kotihalli Lehto Areena valmistuu syksyllä

31.05.2021

Jokerit SB on perustettu alkuvuonna 2013, joten kausi 2021-2022 tulee olemaan järjestyksessään seuran yhdeksäs. Seuran kotihallina on toiminut koko sen historian ajan Vantaan Rajakylässä sijaitseva Campo Center. Nyt on aika siirtää katseet eteenpäin ja siirtyä uuteen syksyllä valmistuvaan Lehto Areenaan, mikä sijaitsee Helsingin Tapulissa.

Jokereiden harjoitusvuorot tullaan keskittämään uuteen halliin sekä seuran toimisto tulee sijaitsemaan jatkossa Lehto Areenan tiloissa. Edustusjoukkueiden kotiottelut tullaan pelaamaan uudessa hallissa syksystä lähtien.

Arkkitehdin näkemys valmiista Tapulin liikuntahallista.

Seuran toiminnanjohtaja Joni Toivola on mielissään kuljetusta matkasta ja isosta askeleesta seuran historiassa:

- Pitkä matka on tultu tähän pisteeseen ja nyt odotetaan seuran yhdeksättä toimintakautta. Olemme kiitollisia yhteistyöstä Campon kanssa ja uskon, että tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja joukkueemme tulevat harjoittelemaan jatkossakin siellä. Campossa on ollut hyvä olla ja henki on ollut aina hyvä, nyt on kuitenkin seurana katsottava uuteen aikaan.

- Alkuaikoina meille naljailtiin, että miksi toimimme Vantaalla vaikka olemme helsinkiläinen seura. No nyt voi hyvin sanoa, että noissa jutuissa oltiin etunenässä, ja moni seura on tehnyt samaa kuin me eli toiminut naapurikaupungin puolella.

- En voi kuitenkaan kieltää etteikö tuntuisi hyvältä siirtyä Helsingin puolelle sijaitsevaan uuteen kotihalliin, kertoo Joni Toivola.

- Uusi halli valmistuu syksyllä ja harjoittelu käynnistetään siellä heti kun kaikki luvat ovat kunnossa, ja koronarajoitukset eivät sitä estä. Strategisesti tämä uusi kotihalli mahdollistaa paljon ja tulevina vuosina aiomme hyödyntää sitä.

- Toimintaamme kuuluu myös oleellisena osana tapahtumat. Tälle vuodelle on jo suunnitteilla avointa salibandyturnausta niin juniori- kuin aikuisjoukkueille, jolla teemme uutta hallia tutuksi pääkaupunkiseudun salibandyharrastajille. Intoa siis on valtavasti ja seuran taustahenkilöt ja pelaajat ovat ottaneet tiedon poikkeuksetta vain positiivisesti vastaan, Toivola sanoo lopuksi.

Halliyhtiö on innoissaan siitä, että hallin käyttäjiksi tulee monipuolisesti erilaisia seuroja. Halliyhtiön puolesta asiaa kommentoi Roope Heilala:

- Hienoa, että saamme jo kohta kymmenen vuotta toimineen seuran mukaan hallimme toimintaan. Jokereilla on aito halu kehittää seuratoiminnan lisäksi myös hallin toimintoja, joka on meille tärkeää, Heilala sanoo.

- Koen myös tärkeäksi, että Jokerit on ollut mukana konsultoimassa halliin liittyvissä asioissa muun muassa nimenomaan käyttöön liittyvissä asioissa.

- Toivotamme koko Jokerit SB:n yhteisön lämpimästi tervetulleiksi valmistuvaan halliin, Heilala päättää.

Teksti: Jokerit SB
Kuva: Tapulin liikuntahalli

LUE MYÖS:
Koillis-Helsingin Lähitieto 20.5.2020: Tapulin liikuntahallin rakentaminen käynnistyy elo-syyskuussa

11.06.2021Naisten edustusjoukkue vahvistuu tulevalle kaudelle
08.06.2021Jokerit mukana TEHO Sport Suomen Cupissa
03.06.2021Naisten Team hakee muutamaa pelaajaa joukkueeseen
31.05.2021Jokerit SB:n uusi kotihalli Lehto Areena valmistuu syksyllä
24.05.2021Pelaajahaku kaudelle 2021-22 on käynnissä
16.05.2021Seura hakee valmennuspäällikköä
05.05.2021Hanki kesäksi jo nyt - Jokerit SB lippiksiä myynnissä verkkokaupassa
26.04.2021Atte Lehtinen jatkaa miesten edustuksen peräsimessä
23.04.2021T21-joukkueen ensi kauden valmennus on selvillä
20.04.2021Jokerit SB järjestää Vierumäki Padel Openin 4.-6.6.

Siirry arkistoon »