Avoimet harjoitukset päätökseen - joukkueet toiminnassa

26.04.2013

Jokerit Salibandyn kevään 2013 avoimet tryout-tapahtumat ovat saatu päätökseen. Vajaan kolmen viikon rupeama alkoi maanantaina 8.4. ja päättyi eilen illalla. Ajanjaksoon mahtui kymmeniä tapahtumia, joissa mukana kävi peräti 317 pelaajaa. Eri ikäluokkien joukkueiden rungot ovat muodostettu, mutta joihinkin ikäluokkiin mahtuu vielä selkeitä vahvistuksia.

Joukkueiden omat sivut tullaan päivittämään tulevan viikonlopun aikana. Eri ikäluokkien sivuilta kannattaa käydä katsomassa ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita. Sivuilta löydät myös valmentajien ja taustahenkilöiden yhteystietoja.

Suurella innolla odotamme kesäharjoituksien alkua

Seuran urheilujohtaja ja A-poikien edustuksen valmentaja Mikael Toivonen odottaa jo kesäaikaa ja harjoituksien alkamista:

- Aika haipakkaa on pitänyt. Kolmen viikon setti ja hyvää jälkeä saatu aikaan. Paljon kävi pelaajia kokeilemassa, joka antoi hyvän pohjan visioidemme mukaisten joukkueiden muodostamisiin, Toivonen kertoo.

- Tavoitteenamme oli tarjota tälle keväälle kaikille halukkaille uusi seura ja sen tuoma mahdollisuus. Luonnollisestikkaan ketään ei ole pakotettu kokeilemaan, vaan jokainen pelaaja on tehnyt itse hakemuksensa netti-sivuillamme. Tämä käytäntö osoittautui hyväksi.

- Joukkueissa on toki vielä tilaa muutamille pelaajille. Yksikään joukkue ei ole vielä täynnä, mutta kaikissa joukkueissa on jo laadukkaat ja urheilulliset ryhmät kasassa. B-poikien Team-joukkue ja 2006-pojat aloittavat toimintansa vasta ensi keskiviikkona 1.5. ja sinne tullaan kutsumaan pelaajia suoraan. B-Teamiin kutsutaan pelaajat aikaisempien näyttöjen ja B-edustuksen tryouttien pohjalta.

- Ensi viikolla vedetään vähän iisimmin. Muutamilla joukkueilla on jo vanhempainkokouksia ja viikko päätetään Vierumäelle, missä seuran taustahenkilöitä kokoontuu suunnittelemaan tulevaa ja hakemaan yhteishenkeä.

- Suuret kiitokset kaikille pelaajille ja vanhemmille palautteista sekä kannustuksista seuran alkutaipaleella. Mahtava kesä ja syksyllä siintävä kausi tulossa, päättää Toivonen.

Käy katsomassa tunnelmia tryout-tapahtumista seuran YouTube-kanavalta tästä linkistä.

26.04.2013Avoimet harjoitukset päätökseen - joukkueet toiminnassa
25.04.2013Go Fox Sports Presents: tunnelmia tryout-tapahtumista
08.04.2013Tänään se alkaa - Jokereiden tryoutit käyntiin
01.04.2013Teemu Kalinainen ja Junnu Karesola luotsaavat Jokereiden B-poikien edustusta
28.03.2013Seuran fanitus jatkuu odotettua kovempana - Facebookissa yli 800 kannattajaa
19.03.2013Jokerit Salibandyn sivut on virallisesti avattu!
11.03.2013Republic Floorball seuran väline- ja varustetoimittajana
07.03.2013Avoimet harjoitukset alkavat huhtikuussa