Pelikirja Avautuu -blogi

Artistit saavat tyttöjen posket punoittamaan

Keskiviikko 5.2.2014 - Joonas Huusko


Viime aikoina Suomi on niittänyt hyvää ja yllättävää palloilumenestystä monessa lajissa. Itselleni urheiluromantikkona on tullut useasti mieleen, että mistä se johtuu, mikä on muuttunut? WWF on julkaissut uhanalaisten lajien listan, nyt pääsen itse lisäämään vielä muutaman tuolle listalle. Pyrin tässä avaamaan omaa näkemystäni asiasta.

Avainsanat: Yleiset, Juniorit


Kommentit

5.2.2014 21.43  Hönö99

Jumalauta oli tiukkaa tekstiä. Olis kiva olla tämmösen järkevän kaverin valmennettavana. Just tämä, että jos jengissä on joku ratkaisija joka vetää niin häntä pidetään itsekkäisenä tyyppinä joka ei syöttele. Myös tää pakki hommeli, kun ekana tulee 20 hyvää syöttöä ja sitten kerran mokaa ja tulee heti huutoa.

5.2.2014 21.43  Toope

Hieno kirjoitus

6.2.2014 1.21  kurkelo

erittäin asiallinen kirjoitus !

6.2.2014 1.22  Hämmentynyt

Ja sä haukut Messiä? Wtf...

7.2.2014 13.01  Beni Kautio

Seuran toiminta hurjassa nousukiidossa. Tämä blogi toimii loistavasti ja on mielenkiintoinen juttu seurata. Huuskon kirjoitus on mainio osoitus siitä ettei kaikkien seurojen tarvitse olla samasta muotista!

7.2.2014 23.12  #JK18

Kiteytäppä tuo "miksi näet vain sen yhden huonon, kun ennen sitä tuli 30 peliä edistävää syöttöä" katsojille ja muille valmentajille. Ainahan se alin pelaaja on paska ku se kerran ekan pelaajan lapaan heittää sen pallon vaikka sitä ennen on avannut monta maaliin johtanutta avausta. Hyvä teksti Huusko!

P.s kokemusta on tosta yllä olevasta

14.2.2014 15.52  Wate Peltzer

Urheilulehti: "Teemu Selänne on ihmetellyt sitä, miksi hän ja lukemattomat suomalaiset juniorikiekkoilijat ovat saaneet nuorempana kokea, että maali- ja ratkaisunälkäisiä kiekkoilijanalkuja halveerataan itsekkäiksi. Onneksi Selänne oli pienestä pitäen riittävän kypsä ymmärtämään, että itsekkyys on huippumaalintekijälle äärimmäisen tärkeä ominaisuus".

9.3.2014 9.21  Marko

Hyvä kirjoitus..Antaa varmasti aiheen pohtimiseen kaikilla tasoilla..Isoin ongelma on meidän suomalaisten luonteisiin juurtunut; kateus, virheiden pelkääminen ja jääräpäisyys..Luovuutta on rohkaistava, mutta myös tarvittaessa rajoitettava, jotta ei lähdetä "mopolla" moottoritielle. Siellä jää jalkoihin:-) Kiitos Joonas..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini