Pelikirja Avautuu -blogi

Viiltävät spekulaatiot B-poikien SM-sarjasta

Perjantai 19.9.2014 - Joonas Huusko

Haluan laittaa oman näkemykseni soppaan tulevasta B-poikien SM-sarjasta. Joukkueemme ei läpäissyt kovaa karsintaa kyseiseen sarjaan, joten spekulaatioita on ollut herkullista mehustella toimistollamme - valitettavasti näin ulkopuolisina tällä kaudella. Aloitetaan siitä, että SM-karsinnat on melko heikosti järjestetty kombinaatio nykymuodossaan. Miten on edes mahdollista saada samalle viikonlopulle Katusählyn SM-finaalit, Gatorade -turnaus, Tallink Floorball Tournament sekä eri ikäluokkien SM-karsinnat. Esimerkiksi itse osallistuisin mielelläni roolissa tai toisessa jokaiseen noista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Juniorit, Yleistä, Arvio

Artistit saavat tyttöjen posket punoittamaan

Keskiviikko 5.2.2014 - Joonas Huusko

Viime aikoina Suomi on niittänyt hyvää ja yllättävää palloilumenestystä monessa lajissa. Itselleni urheiluromantikkona on tullut useasti mieleen, että mistä se johtuu, mikä on muuttunut? WWF on julkaissut uhanalaisten lajien listan, nyt pääsen itse lisäämään vielä muutaman tuolle listalle. Pyrin tässä avaamaan omaa näkemystäni asiasta.

Lue lisää »

8 kommenttia . Avainsanat: Yleiset, Juniorit

Tähtiä ja komeettoja!

Tiistai 28.1.2014 - Mikael Toivonen

Kausi on jo edennyt reilusti yli puolenvälin ja olemme kokeneet rutkasti hienoja hetkiä upean lajin parissa. Monella joukkueella on vielä isoja panoksia lopputalven ja kevään otteluissa. Olen ylpeä siitä miten olemme jokaisen jäsenemme kanssa yhdessä vieneet projektiamme isoin harppauksin eteenpäin.  Olen nähnyt jokaisen joukkueemme tositoimissa niin peleissä kuin harjoituksissakin. Yksi alkukauden kohokohdista oli C98-poikien Joensuun reissu elokuun lopulla. Vielä ei himoittua SM-sarjapaikkaa joukkueillemme irronnut, mutta uskon että kovalla työllä ne paikat tulevat muutaman vuoden sisällä. Nyt on aika nostaa esille muutamia syksyn tähtiä ja komeettoja:

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pelikirja, Yleiset, Juniorit