B-tytöt SM-karsinta

25.08.2018

B-tytöt aloittivat 25.8 SM-karsinnat 3-0 voitolla Pelicans Sb:stä. Ottelu oli Jokerien hallinnassa koko ottelun ajan, mutta Pelicanssillakin oli paikkansa. Jokrujen maalissa Milla oli rautaa ja piti nollan loppuun asti. Karsinnat on aina hieno aloittaa voitolla.

Toisessa lauantain pelissä vastaan tuli viime kauden mestari FBC Loisto. Vastus oli jo huomattavasti kovempi kuin edellinen. Ottelun ensimmäisen erän loppupuolella Jokerit siirtyi johtoon tasaisen taistelun jälkeen. Loisto loi vaarallisia tilanteita vähän väliä ja hallitsi pääosin ottelun toista erää ja tasoitti toisessas erässä matsin ja siirtyi hetkeä myöhemmin johton Jokerien hyökkäyspään virheen seurauksena. Kolmannen erän tiukan väännön jälkeen Jokeriryhmä taipui 2-4 tappioon. Maalissa Elsa piti joukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä ja esitti monta paraati pelastusta, mutta valitettavasti se ei riittänyt tällä kertaa.