B-tytöt Sm-Karsinnat 2.päivä

26.08.2018

Toisen päivän aamupelissä vastaam tuli SSRA, joka oli jo suvereenisti hoitanut kaksi edellistä peliä keskeytyksellä,ottelun tuloksella ei ollut lohkosijoitukseen merkitystä, joten puolikuntoisia pelaajia lepuutettiin ja pyrittiin lopettamaan peli mahdollisimman nopeasti säästääkseemme kaikki voimat ratkaiuusevaan jatkolohkootteluun. Pelattiinkin "vanhan" kansan taktiikalla, jossa yksi pelaaja seisoi vastustajan maalin edessä koko pelin ja pelailtiin ns.alivoimaa parilla eri taktiikalla, taktiikka toikin pari maalia ja puollustus sinnittely vei pelin melkein loppuun asti, mutta peli meni lopulta poikki ottelun kolmannen erän loppupuolella numeroin 14-2.

Jatkolohkon pelissä vastaan tuli B-lohkon toiseksi sijoittunut Vss/Losb. Ottelun alku alkoi       Jokerihallinalla mutta tytöt eivät laittaneen paikoista sisään ja vastustaja taas rankaisi joka virheestä. Turnauksessa loistootteita edellisissä peleissä esittänyt maalivahtikaksikkokaan ei  onnnistunut täydellisesti, joten 1.erän jälkeen tauolle lähdetiin Vss/Losbin 3-0 johdossa. Ottelun kaksi seuraavaa erää oli tiukkaa vääntöä mutta vastustaja oli ratkaisupaikoissa hereillä ja rankaisi tilanteista. Ottelu oli jo loppupuolella 7-0 kunnes Jokerit teki ensimmäisen maalin, hetken kulttua numerot kaventuivat Jokruille vihelletystä rankkarista 7-2:teen, lopussa vastustaja kaunisteli lukemat vielä 8-2, joten Sm-sarja paikka karkasi harmittavasti häviön myötä. Tällä kertaa joukkueen heikoin ottelu sattui turnauksen tärkeimmällä hetkellä, mutta kaikki pisteet vastustajalle myös hyvistä otteista.
Joukkue sai turnauksesta tärkeää tietoa tämänhetkisistä vahvuuksista/kehityskohteista ja jatkaa kokemusta rikkaampana aluesarjaa tähtäimessä loppukauden playoff karsinnat.