Brandt ratkaisi paikallisderbyn voiton Jokereille

02.10.2017

Jokerit SB:n miesten edustusjoukkue avasi kakkosdivarikauden tärkeällä voitolla HIFK:sta. Eilen sunnuntaina 1.10. Vantaan Campo Centerissä pelatussa vierasottelussa Jokerit ansaitsi täydet sarjapisteet lukemin 8-10 (2-3, 3-4, 3-3). Voiton kannalta tärkeän ratkaisumaalin teki Jokereiden Jan Brandt, joka porhalsi karkuun alivoimalla ja maalasi lopulta lopputuloksen kannalta tärkeimmän osuman HIFK:n verkkoon.

Tasaisessa ja varsin vauhdikkaassa ottelussa Jokerit oli kuskinpaikalla numeroiden valossa lähes läpi koko ottelun, mutta tasaisessa väännössä voittajaksi olisi voinut selviytyä kumpikin joukkueista. Ottelu oli puhdas ja hyvähenkinen kamppailu kahden selkeästi haastajana kauteen lähtevän ryhmän välillä.

Jokerit pystyi hallitsemaan palloa suhteellisen hyvin ottelun ensimmäisessä ja viimeisessä erässä, mutta ottelun toinen erä oli HIFK:n. Päätöserässä Jokereiden rutiinitaso näkyi hieman pelitapahtumissa, joka kenties lopulta ratkaisi ottelun vieraiden eduksi.

Katso ottelun pöytäkirja tästä linkistä.

12. Indians II 1 0 0 1 0 - 16 -16 0

Viime kaudella Divarissa pelannut, mutta täksi kaudeksi lähes kokonaan muuttunut HIFK esitti sellaisia otteita, että sarjapisteitä tulee ropisemaan heille varmasti enemmän kuin ennakkokaavailuissa on povattu. Ottelutapahtumaan oli panostettu mainion kuuluttajan ja HIFK-junioreiden muodossa, josta isot kiitokset kotijoukkueelle. Otteluun oli saapunut yli 100 katsojaa, mikä on hieno määrä kakkosdivaritasolle.

Jokereiden sarjakausi jatkuu ensi sunnuntaina 8.10. kotiottelulla sarjan ehdotonta ennakkosuosikkia Rangersia vastaan. Ottelu pelataan Campo Centerissä kello 14:00 alkaen.

Teksti: Jokerit SB