Jokerit C98-pojat lähtee SM-karsintoihin

25.03.2013

Seuran C98-poikien edustusjoukkue lähtee rakentamaan joukkuetta kohti syksyllä pelattavia SM-karsintoja. Jokerit C98-poikien ensimmäiset tryoutit järjestetään torstaina 11.4. kello 17.30 alkaen Campo Sportcenterissä. Joukkueeseen haetaan taitavia ja urheilullisia pelaajia, joilla tavoitteena on pelata ja harjoitella SM-tason joukkueessa.

Joonas Huusko Jokerit C98-poikien päävalmentajaksi

C98-poikien päävalmentajana aloittaa Joonas Huusko. Huusko valmensi kuluvan kauden Tikkurilan Tiikereiden B-poikia ja Porvoon Salibandyseuran C98-poikia. Vahvan valmennusosaamisensa Huusko on saanut omalta pelaajauraltaan, tuomaritoiminnasta ja kouluttautumisesta.

- Kulunut kausi oli onnistunut. Tiikerien kanssa pääsimme kivikovaan eliittisarjaan ja onnistuimme napsimaan voittoja. Porvoossa saimme porukan taistelemaan jopa playoff-karsinnasta, vaikkakin Porvooseen suuntasimme Mikael Toivosen kanssa vasta helmikuun alussa, hymyilee Huusko

- Nälkäisenä lähdemme rakentamaan Jokereiden 98-joukkuetta ja uskoa löytyy, että saamme kovan ryhmän liikkeelle. Osallistumme SM-karsintoihin ja siellä tavoitteena on voittaa kaikki ottelut. Kiinnostusta on ollut paljon ja joukkueesta tulee mielenkiintoinen paketti.

Janne Soini täydentää valmennustiimiä

C98-poikien toisena lenkkinä aloittaa Janne Soini. Soinilla on pelaajataustaa Myllypuron Pauhusta, jossa Soini edusti menestynyttä -91 ikäluokkaa. Soini on valmentanut pitkään Keravalla ensin KeBa:ssa ja fuusion jälkeen suurseura Blackbirdsissä. Soinin pesti Keravalla huipentui Blackbirdsin B-junioreiden päävalmentajan pestiin.

- Keravan vuodet ovat opettaneet itselleni paljon. Ikinä ei ole ollut käytettävissä sarjan parasta materiaalia, joten hommia on riittänyt pelaajien jalostuksessa. Viime kausi ainakin opetti puolustuspelaamista, toteaa Soini jonka Blackbirds yllätti ja pääsi erittäin kovaan eliittisarjaan.

Soini on iso Jokereiden kannattaja, joten projektiin oli helppo lähteä.

-  Huusko otti yhteyttä ja kyseli halukkuutta lähteä Jokerit Salibandyyn mukaan. Jokerit-henkisenä olin alusta asti kiinnostunut ja halukas lähtemään toimintaan mukaan. Koko seuran toiminta on tähän mennessä ollut ammattimaista, vaikka seura ei ole vielä toiminutkaan kuin reilun kuukauden.

"Odotamme tryouteja innolla"

Joukkueen ensi kauden pelikirjaa Huusko ja Soini suostuvat hiukan avaamaan.

- Joukkueen ja ensi kauden eteen ollaan tehty kiivaasti töitä. Tulevaa tryout-tilaisuutta odotetaan innolla, tavoitteet ovat korkealla. Pelaajilta odotan hyvää sitoutumista harjoitteluun. Ja mihin se kantaa, nähdään sitten kauden aikana. Pallollinen peli on nykyään menestyksen resepti, on ollut ilo katsoa liigassa Happeen, Classicin ja TPS:än menoa, iloitsee Huusko ja Soini yhteistuumin.

Jokerit C98-poikien valmennustiimin kolmas lenkki tullaan julkaisemaan tryoutien yhteydessä torstaina 11.4. Joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaa Aake Kettunen.

Avoimiin harjoituksiin voi ilmoittautua suoraan seuran sivujen kautta tästä linkistä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin tullaan olemaan yhteydessä ennen avoimien harjoituksien alkua.

Mikäli tarvitset lisätietoja seurasta tai joukkueiden toiminnasta ole yhteydessä seuran toiminnanjohtaja Joni Toivolaan puhelimella 050 547 2578 tai sähköpostilla joni.toivola@jokeritsalibandy.fi.

Jokerit C1-pojat 98 valmennuksen yhteystiedot:

Päävalmentaja
Joonas Huusko
Puh: 040 558 1968
Email: joonas.huusko@jokeritsalibandy

Valmentaja
Janne Soini
Puh: 0500 811 899
Email: janne.soini@jokeritsalibandy.fi

Maalivahtivalmentaja
Aake Kettunen
Puh: 040 965 5888
Email: aake.kettunen@jokeritsalibandy.fi

30.01.2023Jokerit SB fanipipot nyt myynnissä
19.01.2023Seuran organisaatiossa muutoksia
25.09.2022Edustusjoukkueiden raportit jatkossa somessa
17.09.2022Exel Floorball seuran pääyhteistyökumppaniksi
15.09.2022Jokerit SB lippiksiä myynnissä - hanki omasi
14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
12.09.2022F-liigakausi käyntiin Sipoossa
08.09.2022F-liiganaiset hakee maalivahtiosastolle täydennystä
05.09.2022Jokerit Team löytyy nyt myös instasta
15.08.2022Naisten F-liigan otteluohjelma on julkaistu

Siirry arkistoon »