Jokerit SB tehnyt muutoksia seuran organisaatioon

07.02.2019

Jokerit SB on tehnyt muutoksia seuran organisaatioon. Seuran perustajina toimineet Joni Toivola ja Mikael Toivonen ovat siirtyneet taustalle tehtävistään helmikuun alusta lähtien. Toiminnanjohtajan ja urheilujohtajan nimikkeet jäävät pois Toivolan sekä Toivosen rooleista - molemmat jatkavat kuitenkin valmentajan rooleissaan naisjoukkueissa. Seura tulee palkkaamaan uusia tekijöitä muun muassa seuratyöntekijän ja juniorikoordinaattorin rooleihin.

Seuran organisaatiomuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Joni Toivola valittiin Suomen Uimaliiton uudeksi koulutuksen asiantuntijaksi. Myös Mikael Toivosen kasvanut vastuu liike-elämässä on vaikuttanut päätökseen.

- Tunnelmat ovat erittäin hyvät tällä hetkellä ja päätös oli helppo tehdä. Olen tehnyt viikon töitä Uimaliitossa ja uusi haaste lajiliitossa on juuri se mitä olen toivonut työelämältä. Minut on otettu uudessa työpaikassa mahtavasti vastaan, ja olen siitä todella fiiliksissä, sanoo Toivola.

- Yli viisitoista vuotta olen tehnyt töitä salibandyn parissa, mutta nyt on aika keskittyä uuteen päätyöhön ja antaa aikaa perheelle.

- Toivosella on täysin samat ajatukset, sillä hänen aikaansa ja panostaan tarvitaan nyt paljon enemmän toisaalla, jatkaa Toivola.

- Mukana ollaan toki vielä valmennuspuolella, mutta se on aivan eri asia ajankäytöllisesti kuin koko seuran pyörittäminen. Tulemme järjestämään seuran- ja joukkueiden tukitoimet niin, että seuran ensi kaudesta tulee varmasti vahva ja nousujohteinen. Mikään asia ei jää tekemättä vaan päinvastoin - tämä on kehityksen ja joukkueiden kannalta positiivinen asia.

- Organisaatiomuutos tulee vaikuttamaan myönteisesti ja haluamme uusia vastuunkantajia ottamaan roolia. Hakuprosessista tiedotetaan lisää lähiaikoina.

- Haluamme ehdottomasti kiittää koko seuraa ja salibandy-yhteisöä tuesta mitä olemme saaneet. Tämä on ollut hieno matka, mutta nyt se jatkuu eri roolissa, päättää Toivola ja Toivonen yhdessä tuumin.

07.02.2019Jokerit SB tehnyt muutoksia seuran organisaatioon
04.02.2019Seuran fanipipot ovat myynnissä
31.01.2019Jokerit SB hakee valmentajia ensi kauden joukkueisiin
29.01.2019Miesten edustus voittoihin Espoossa
24.01.2019Miesten nelosjengin kausi puolessa välissä
21.01.2019Naisten edustus jatkaa sarjan kärjessä ilman tappioita
20.01.2019A-pojille tärkeät pisteet kahden voiton myötä
19.01.2019Vitosjengi takaisin pisteiden makuun
16.01.2019Jokerit SB hakee valmennuspäällikköä
10.01.2019Miehillä tärkeä vuoden alku Campolla

Siirry arkistoon »