Jokerit SB tehnyt muutoksia seuran organisaatioon

07.02.2019

Jokerit SB on tehnyt muutoksia seuran organisaatioon. Seuran perustajina toimineet Joni Toivola ja Mikael Toivonen ovat siirtyneet taustalle tehtävistään helmikuun alusta lähtien. Toiminnanjohtajan ja urheilujohtajan nimikkeet jäävät pois Toivolan sekä Toivosen rooleista - molemmat jatkavat kuitenkin valmentajan rooleissaan naisjoukkueissa. Seura tulee palkkaamaan uusia tekijöitä muun muassa seuratyöntekijän ja juniorikoordinaattorin rooleihin.

Seuran organisaatiomuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Joni Toivola valittiin Suomen Uimaliiton uudeksi koulutuksen asiantuntijaksi. Myös Mikael Toivosen kasvanut vastuu liike-elämässä on vaikuttanut päätökseen.

- Tunnelmat ovat erittäin hyvät tällä hetkellä ja päätös oli helppo tehdä. Olen tehnyt viikon töitä Uimaliitossa ja uusi haaste lajiliitossa on juuri se mitä olen toivonut työelämältä. Minut on otettu uudessa työpaikassa mahtavasti vastaan, ja olen siitä todella fiiliksissä, sanoo Toivola.

- Yli viisitoista vuotta olen tehnyt töitä salibandyn parissa, mutta nyt on aika keskittyä uuteen päätyöhön ja antaa aikaa perheelle.

- Toivosella on täysin samat ajatukset, sillä hänen aikaansa ja panostaan tarvitaan nyt paljon enemmän toisaalla, jatkaa Toivola.

- Mukana ollaan toki vielä valmennuspuolella, mutta se on aivan eri asia ajankäytöllisesti kuin koko seuran pyörittäminen. Tulemme järjestämään seuran- ja joukkueiden tukitoimet niin, että seuran ensi kaudesta tulee varmasti vahva ja nousujohteinen. Mikään asia ei jää tekemättä vaan päinvastoin - tämä on kehityksen ja joukkueiden kannalta positiivinen asia.

- Organisaatiomuutos tulee vaikuttamaan myönteisesti ja haluamme uusia vastuunkantajia ottamaan roolia. Hakuprosessista tiedotetaan lisää lähiaikoina.

- Haluamme ehdottomasti kiittää koko seuraa ja salibandy-yhteisöä tuesta mitä olemme saaneet. Tämä on ollut hieno matka, mutta nyt se jatkuu eri roolissa, päättää Toivola ja Toivonen yhdessä tuumin.

17.04.2019A-tyttöjen avoimet treenit jatkuvat ensi viikolla
14.04.2019Uusi joukkue naisten nelosdivariin - haku käynnissä
12.04.2019Jesse Myller aloittaa A-poikien päävalmentajana
09.04.2019Jokerit IV joukkueen kausi pakettiin kahdella voitolla
08.04.2019Jokerit SB hakee uusia valmentajia
07.04.2019Vitosjengin nousujohteinen sarjakausi päätökseen
01.04.2019Naisten edustuksen hieno kausi päätökseen
29.03.2019Jokerit ensi kaudeksi kakkosdivariin
27.03.2019Kakkosdivarin loppusarja Tuusulassa
26.03.2019Jokereiden A-tytöt uuteen komentoon - Lyytikäinen ja Kälkäinen puikkoihin

Siirry arkistoon »