Teemu Kalinainen ja Junnu Karesola luotsaavat Jokereiden B-poikien edustusta

01.04.2013

Seuran B-poikien edustusjoukkueen valmennuskaksikkona aloittavat Teemu Kalinainen ja Junnu Karesola. Kalinainen valmensi kuluneella kaudella Tapanilan Erän miesten liigajoukkuetta ja Karesola on valmentanut pitkään mm. SSV:ssä. B-poikien joukkue tulee aloittamaan kautensa SM-karsinnoilla tavoitteenaan edetä suoraan SM-sarjaan.

Jokerit Salibandyn B-poikien edustusjoukkueen ja Team-joukkueen tryout-tilaisuudet järjestetään maanantaina 15.4. kello 17.30 ja keskiviikkona 17.4. kello 19.00 alkaen. Pelaajia on ilmoittautunut mukaan varsin runsaasti, joten tilaisuuksia tulaan järjestämään lisää huhtikuun aikana.

- Rakennamme seuran tulevaisuutta, joten 96-97 ikäluokat ovat avainasemassa muutaman vuoden aikajänteellä. Kaikki lähtevät samalta viivalta, en tunne ennestään yhtään pelaajaa, joten joukkueeseen voi mahtua mukaan pelaajia aivan mistä vain joukkueista tai seuroista.

- Haluamme mukaan sellaisia urheilijoita, joille maistuu oman itsensä kehittäminen. Pelaajien tulee myös näyttää salibandynpelaajilta, ei kannata tulla tryouteihin nilkkasukissa tai surffishortseissa. Pyrimme siihen, että joukkueemme näyttävät niin otteluissa kuin harjoituksissa yhtenäisiltä, linjaa Kalinainen.

- Vaikka meillä on jo kovat ja kunnianhimoiset tavoitteet ensi kaudelle, emme ota paineita menestyksestä. Seuran isot maalit ovat vasta muutaman vuoden päästä, joten menestyminen ei ole ainoa asia B-poikien toiminnassa.

- Aloitamme B-poikien tryoutit parin viikon päästä. Junnun kanssa emme ole vielä tavanneet, mutta hän on kuulemma valmentanut MM-kisoissa Englannin maajoukkuetta, joten häneltä saan varmasti uusia ideoita omaan tietopankkiini. Mielenkiintoista, päättää Kalinainen.

Kova valmentajakaksikko B-poikiin oli lähtökohtana

Seuran valmennuspäällikkö Atte Lehtinen ja urheilujohtaja Mikael Toivonen tekivät paljon töitä saadakseen seuralle kovan valmennuskaksikon B-poikiin:

- Kalinainen ja Karesola olivat sellaisia ukkoja, jotka olivat ykkösvaihtoehdot papereissamme. Teemun kokemus liigasta ja Karesolan tietotaito tulevat näkymään koko seuran toiminnassa, kertoo Lehtinen.

- Tulijoita oli B-poikien valmennukseen, mutta ne saatiin joita itse pyydettiin. B-pojat ovat yksi lippulaivoistamme seuran ensimmäisellä kaudella. Onkohan kellään seuralla näin kovaa valmennusta B-pojissa, kun vielä taustalla häärii maalivahtivalmentajamme Aake Kettunen, sanoo Toivonen.

Mukaan tryouteille mahtuu kaikki urheilulliset 96-97 ikäiset pelaajat

B-junioreiden avoimiin harjoituksiin voi ilmoittautua suoraan seuran sivujen kautta tästä linkistä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin tullaan olemaan yhteydessä ennen avoimien harjoituksien alkua joko sähköpostilla tai seuran sivujen kautta. B-poikien tryout-tapahtumia tullaan järjestämään useita suuren kiinnostuksen ja pelaajamäärän takia.

Mikäli tarvitset lisätietoja joukkueiden toiminnasta ole yhteydessä seuran toiminnanjohtaja Joni Toivolaan puhelimella 050 547 2578 tai sähköpostilla joni.toivola@jokeritsalibandy.fi.

28.03.2021Jokerit SB:n pelaajahaku kaudelle 2021-22 on käynnissä
23.03.2021Seura hakee valmennuspäällikköä
15.03.2021Hanki kesäksi jo nyt - Jokerit SB lippiksiä myynnissä verkkokaupassa
25.02.2021Suomen hallitus kertoi sulkutoimista - näin ne vaikuttavat salibandyyn
19.02.2021Salibandyliiton hallitus käsitteli kauden jatkoa - näin edetään
16.02.2021Jokereiden Atte Lehtinen - "NAFL-pytyn voitto kiinnostaa"
10.02.2021Naisten edustuksen kausi pakettiin
06.02.2021Jokerit SB fanipipot nyt myynnissä
01.02.2021Aikuisjoukkueiden sarjatilanteet kootusti
28.01.2021Koronakoordinaatioryhmä linjasi rajoitusten ja suositusten jatkosta

Siirry arkistoon »