Teemu Kalinainen ja Junnu Karesola luotsaavat Jokereiden B-poikien edustusta

01.04.2013

Seuran B-poikien edustusjoukkueen valmennuskaksikkona aloittavat Teemu Kalinainen ja Junnu Karesola. Kalinainen valmensi kuluneella kaudella Tapanilan Erän miesten liigajoukkuetta ja Karesola on valmentanut pitkään mm. SSV:ssä. B-poikien joukkue tulee aloittamaan kautensa SM-karsinnoilla tavoitteenaan edetä suoraan SM-sarjaan.

Jokerit Salibandyn B-poikien edustusjoukkueen ja Team-joukkueen tryout-tilaisuudet järjestetään maanantaina 15.4. kello 17.30 ja keskiviikkona 17.4. kello 19.00 alkaen. Pelaajia on ilmoittautunut mukaan varsin runsaasti, joten tilaisuuksia tulaan järjestämään lisää huhtikuun aikana.

- Rakennamme seuran tulevaisuutta, joten 96-97 ikäluokat ovat avainasemassa muutaman vuoden aikajänteellä. Kaikki lähtevät samalta viivalta, en tunne ennestään yhtään pelaajaa, joten joukkueeseen voi mahtua mukaan pelaajia aivan mistä vain joukkueista tai seuroista.

- Haluamme mukaan sellaisia urheilijoita, joille maistuu oman itsensä kehittäminen. Pelaajien tulee myös näyttää salibandynpelaajilta, ei kannata tulla tryouteihin nilkkasukissa tai surffishortseissa. Pyrimme siihen, että joukkueemme näyttävät niin otteluissa kuin harjoituksissa yhtenäisiltä, linjaa Kalinainen.

- Vaikka meillä on jo kovat ja kunnianhimoiset tavoitteet ensi kaudelle, emme ota paineita menestyksestä. Seuran isot maalit ovat vasta muutaman vuoden päästä, joten menestyminen ei ole ainoa asia B-poikien toiminnassa.

- Aloitamme B-poikien tryoutit parin viikon päästä. Junnun kanssa emme ole vielä tavanneet, mutta hän on kuulemma valmentanut MM-kisoissa Englannin maajoukkuetta, joten häneltä saan varmasti uusia ideoita omaan tietopankkiini. Mielenkiintoista, päättää Kalinainen.

Kova valmentajakaksikko B-poikiin oli lähtökohtana

Seuran valmennuspäällikkö Atte Lehtinen ja urheilujohtaja Mikael Toivonen tekivät paljon töitä saadakseen seuralle kovan valmennuskaksikon B-poikiin:

- Kalinainen ja Karesola olivat sellaisia ukkoja, jotka olivat ykkösvaihtoehdot papereissamme. Teemun kokemus liigasta ja Karesolan tietotaito tulevat näkymään koko seuran toiminnassa, kertoo Lehtinen.

- Tulijoita oli B-poikien valmennukseen, mutta ne saatiin joita itse pyydettiin. B-pojat ovat yksi lippulaivoistamme seuran ensimmäisellä kaudella. Onkohan kellään seuralla näin kovaa valmennusta B-pojissa, kun vielä taustalla häärii maalivahtivalmentajamme Aake Kettunen, sanoo Toivonen.

Mukaan tryouteille mahtuu kaikki urheilulliset 96-97 ikäiset pelaajat

B-junioreiden avoimiin harjoituksiin voi ilmoittautua suoraan seuran sivujen kautta tästä linkistä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin tullaan olemaan yhteydessä ennen avoimien harjoituksien alkua joko sähköpostilla tai seuran sivujen kautta. B-poikien tryout-tapahtumia tullaan järjestämään useita suuren kiinnostuksen ja pelaajamäärän takia.

Mikäli tarvitset lisätietoja joukkueiden toiminnasta ole yhteydessä seuran toiminnanjohtaja Joni Toivolaan puhelimella 050 547 2578 tai sähköpostilla joni.toivola@jokeritsalibandy.fi.

30.01.2023Jokerit SB fanipipot nyt myynnissä
19.01.2023Seuran organisaatiossa muutoksia
25.09.2022Edustusjoukkueiden raportit jatkossa somessa
17.09.2022Exel Floorball seuran pääyhteistyökumppaniksi
15.09.2022Jokerit SB lippiksiä myynnissä - hanki omasi
14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
12.09.2022F-liigakausi käyntiin Sipoossa
08.09.2022F-liiganaiset hakee maalivahtiosastolle täydennystä
05.09.2022Jokerit Team löytyy nyt myös instasta
15.08.2022Naisten F-liigan otteluohjelma on julkaistu

Siirry arkistoon »