Kolmosjengille timanttinen voitto: "Monituhatpäiselle yleisölle nannaa"

06.11.2019

Kolmosjoukkueen kauden toiseen turnaukseen lähdettiin metsästämään avausvoittoa. Ruskeasuon hallin ahtaudesta johtuen, lehdistökatsomo oli sijoitettu tällä kertaa Kirkkonummelle, joten ihan parhailta paikoilta ei journalistit pelejä päässeet seuraamaan.

Avausottelussa Chiefs latoi jo vajaan kahdeksan minuutin pelin jälkeen 0-3 lukemat Jumbotronille, kunnes Tom Spaak kavensi taukotilanteeksi 1-3 Toisessa erässä lähes sama kuvio toistui, Jokerien maalista vastasi tällä kertaa Tommy Jalas. Kolmannessa erässä Jonas Fröberg kavensi vielä 3-6:een, kunnes aivan loppuhetkillä vastustaja viimeisteli loppulukemiksi 3-7. Jaskan Kaljan tästä ottelusta koppaa itselleen maalivahti Mika Rekola, joka lukuisilla huipputorjunnoilla antoi jälleen kerran joukkueelle mahdollisuuden voittoon.

Iltapelissä annettiinkin sitten monituhatpäiselle yleisölle nannaa oikein huolella, kun joukkueet järjestivät maalintekokilpailun ja latoivat yhteensä peräti 16 osumaa. Jokerien viimeistelytaito oli astetta parempaa, ja kauden ensimmäinen voitto heltisikin 7-9 voitolla. Kovimmilla tehoilla Tiggaa kurittivat Tommy Jalas (2+3), Otso Harmaajärvi (3+0) ja Tom Spaak (1+2), Jonas Fröberg (2+0) sekä Jan Kylmämaa (0+2). Myös Joel Juva (1+0), Lauri Niilola (0+1) ja Vikke Ala-Kokko (0+1) pääsivät tehopisteille. Jälkimmäisen Kaljan sai juotavakseen tällä kertaa Otso Harmaajärvi. Hattutemppu, johon sisältyi ottelun voittomaali alivoimalla, on 4.divisioonassa aina kova temppu.

Seuraavan kerran Jokerit on tositoimissa kolmen viikon päästä, kun 23.11 Campo Centerissä vastaan asettuvat perää pitävä PSS III sekä kärkikahinoihin noussut Hesan Kukot. Jokerit kiittää molempia katsojia jo etukäteen.