Jokerit tyytyväinen yhteistyöhön Campon kanssa - "Vantaalle lyhyt matka"

04.02.2020

Jokereiden kotihallina toiminut Campo Center on noussut viime päivinä otsikoihin salibandysivusto Pääkallossa ja sosiaalisessa mediassa. EräViikinkien tuleva siirtyminen hallin yhdeksi pääkäyttäjäksi on nostattanut paljon keskustelua Campoa käyttävissä seuroissa ja osaltaan myös Jokereiden taustahenkilöiden keskuudessa.

Seura haluaa omalta osaltaan kommentoida asiaa ja kertoa oma näkemyksensä asiaan, sillä useissa teksteissä on mainittu Jokerit SB:n yhdeksi hallia käyttävistä seuroista. Pääkallon uutiset aiheesta ja asian taustoista voit lukea seuraavista linkeistä:

Campon tilanteesta eriäviä tulkintoja seuran ja hallin välillä

AC HaKi Vantaan hallitilanteesta: ”Toiminta saattaa tulla tiensä päähän kuluvana keväänä”

Analyysi: Itä meidän – Helsingin sisäinen salibandytaisto kiristyy 2020-luvulla

Jokerit SB:n perustaja ja seurassa sen koko historian ajan vaikuttanut Joni Toivola tavoitettiin kommentoimaan asiaa seuran puolesta:

- Jokerit voi hyvin nyt ja tulevina kausina.

- Campon ratkaisu on varmasti herättänyt paljon huolta ja eripuraa hallia käyttävissä seuroissa, mutta toisaalta ymmärrän täysin huolen. Hallitilaa on harvemmissa lajeissa ikinään liikaa niihin parhaimpiin kellonaikoihin, joten tätä keskustelua tullaan käymään nyt ja aina.

- Pitää kuitenkin muistaa, että hallin pyörittäminen tulee olla kannattavaa tai sitten hallia ei enää ole ja siellä korjataan autoja tai jotain - näin simppeliä se on.

- Tiedän että nämä EräViikingeille myydyt vuorot ovat taloudellisesti merkittävässä asemassa Campon kannattuvuuden kannalta. Me emme voi yksittäisenä seurana vetää siitä hernettä nenään, jos ostovoimaa löytyy lisää toisaalta ja halliyhtiö tekee taloudellisesti järkeviä ratkaisuja.

- Meidän puolesta asiassa ei ole minkäänlaisia epäselvyyksiä tai eripuraa.

- Olemme tehneet koko toimintahistoriamme ajan saumatonta yhteistyötä Campon kanssa ja se on toiminut hienosti. Tässä kyseisessä asiassa halli on tiedottanut meitä täydellisesti ja ensi kauden vuoroistakin ollaan keskusteltu positiivisessa hengessä, Toivola kertaa.

- Seuramme tulee kasvamaan noin 100 jäsenellä, mikä tarkoittaa kolmesta neljään uutta joukkuetta. Seuran koko on jo sellainen, että ei ole edes mahdollista keskittää kaikkea toimintaa vain yhteen halliin. Meidän joukkueet harjoittelevat tälläkin kaudella muun muassa Myllypuron ja Ruskeasuon Arena Centereissä, jatkaa Toivola.

- Uskon, että meille tarjottavat vuoromäärät kasvavat Campossa ja esimerkiksi Myllypurossa. Olemme aina ajatelleet realistisesti vuoropolitiikkaa - meille on itsestään selvää, että harjoittelemme myös yhdeksän jälkeen ja sitä tapaa aiomme jatkaa myös tulevina kausina. Kausittain vuorotarve eri alueilla vaihtelee, minkä takia tiedän että toimintamme jatkuu vahvana niin Campossa kuin koko pääkaupunkiseudun alueella.

- Muistan hyvin seuran alkumetreiltä hauskoja tarinoita. Monesti olen pohtinut, että olisi mukava kirjoittaa jonkinlainen muistelma mitä kaikkea on tullut touhuttua.

- Alkuaikoina erinäiset kukkoilijat ja asiantuntijat tuomitsivat Jokerit SB:n kaatumaan vuoden tai kahden sisällä.

- Meitä myös haukuttiin paljon siitä, että pidimme Campoa kotihallina, joka sijaitsee Vantaan puolella. Nyt kun aikaa on mennyt niin muutama muukin seura näyttää toimivan naapurikaupunkien puolella ja pelaavat jopa kotiotteluitaan muualla kuin kotipitäjässä - noh, tähän ei voi kuin todeta, että olimme varmaan sitten suunnannäyttäjiä ja aikaa edellä jo vuonna 2013 kun seura perustettiin.

- Stadista on Vantaalle edelleen yhtä lyhyt matka kuin ennenkin, naurahtaa Toivola haastattelun päätteeksi.

Teksti: Jokerit SB

30.01.2023Jokerit SB fanipipot nyt myynnissä
19.01.2023Seuran organisaatiossa muutoksia
25.09.2022Edustusjoukkueiden raportit jatkossa somessa
17.09.2022Exel Floorball seuran pääyhteistyökumppaniksi
15.09.2022Jokerit SB lippiksiä myynnissä - hanki omasi
14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
12.09.2022F-liigakausi käyntiin Sipoossa
08.09.2022F-liiganaiset hakee maalivahtiosastolle täydennystä
05.09.2022Jokerit Team löytyy nyt myös instasta
15.08.2022Naisten F-liigan otteluohjelma on julkaistu

Siirry arkistoon »