Jokerit Team varmisti nousun neloseen

15.05.2022

Jokerit otti eilen vakuuttavan voiton karsintaottelusta ON7 vastaan Tuusulan salibandyhallilla. Ottelun panoksena oli nelosdivaripaikka ensi kaudelle ja tämän kotijoukkue myös ennakko-odotusten mukaisesti itselleen kävi hakemassa.

Ottelu lähti liikkeelle (yllättäen) vastustajan vetäytyessä noppaan jo ensi minuuteista lähtien. Jokerit odottivat aktiivista ON7 joukkuetta vastaan, olihan kuitenkin kyseessä karsintaottelu. Tätä ei siis kuitenkaan ennakkotiedoista poiketen tapahtunut, vaan vastustaja keskittyi täysin puolustuspeliin ja vastahyökkäyksiin.

Jälkiviisaana voitaisi sanoa, että ottelu oli jo tuossa kohdin pelattu. Pelejä on kyllä mahdollista voittaa myös noppaan vetäytymällä, mutta lähtökohtaisesti tuolla pelityylillä tehdään voittamisesta itselle kyllä aika vaikeaa.

ON7 kuitenkin siirtyi vähän yllättäen 1-0 johtoon ensimmäisen erän aluksi Jokeripakin pienen henkilökohtaisen virheen johdosta. Tämä ei kuitenkaan muuttanut asetelmia mitenkään, vaan ON7 pysyi kuoressaan Jokereiden hallitessa palloa noin 80 prosenttisesti. Pitkällä juoksulla tämä myös alkoi näkymään.

Pariin erään Jokerit teki viisi maalia ja pelin ollessa 5-1 alkoivat Jokerinipun ajatukset jo siirtyä illalla koittavaan saunailtaan. ON7 teki viimeisen 10 minuutin aikana 3 maalia, mutta kun Jokerit tekivät myös itse pari, ei Jokereilla ollut hätää missään vaiheessa ottelua.

Päästetyissä maaleissa paistoi ennemminkin ajatusten siirtyminen jo iltaan, kun vastustajajoukkueen pallonhallinta. Vai mitä mieltä olette siitä, että kassarimme päästää puikoista puolen kentän vedon sisään? Ajatukset eivät varmasti olleet enää pelissä vaan ihan jossain muualla.

Haluamme kuitenkin kiittää ja nostaa hattua vastustajalle. Pelikirjanne tuohon peliin yllätti Jokerit täysin, mutta tämä ei lopputulosta kuitenkaan ennakkoasetelmista muuttanut.

Jokerit teki maaleja vastustajan nimen mukaisesti 7 kappaletta ja omissa soi ottelun viimeisten minuuttien vuoksi 4 kertaa. Mikäli ottelun jälkeen katsottaisi ainoastaan tilastoja, voisi ottelun kuvitella olleen tiukempikin, mutta Jokerit olivat pelin päällä koko ottelun ajan.

Ensi kaudella matkamme jatkuu siis sarjaporrasta ylempänä. Odotamme innolla tulevaa kautta ja tasaisempia pelejä. Vai mitä sanotte tämän kauden seitsemästä (7) keskeytysvoitosta? Ehkä meidän oli jo aikakin tehdä nousua ylöspäin.

Tulevalla viikolla tulemme julkaisemaan jo legendaariseksi muodostuneen "Leijonat & Lampaat" -osion, sekä raportoimme tiiviisti Jokerit Teamin tulevan kauden sopimustilannetta. Pystyttehän siis kuulolla!

30.01.2023Jokerit SB fanipipot nyt myynnissä
19.01.2023Seuran organisaatiossa muutoksia
25.09.2022Edustusjoukkueiden raportit jatkossa somessa
17.09.2022Exel Floorball seuran pääyhteistyökumppaniksi
15.09.2022Jokerit SB lippiksiä myynnissä - hanki omasi
14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
12.09.2022F-liigakausi käyntiin Sipoossa
08.09.2022F-liiganaiset hakee maalivahtiosastolle täydennystä
05.09.2022Jokerit Team löytyy nyt myös instasta
15.08.2022Naisten F-liigan otteluohjelma on julkaistu

Siirry arkistoon »