A-pojat päättää syyskautensa lauantaina Campossa

17.12.2015

Avausottelussa vastaan asettuu Loviisan Tor, jota ei olla kohdattu tämän kauden sarjassa aiemmin. Joukkue on erittäin vahva ehdokas kevään SM-karsintoihin, joten ottelun tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Tor aloitti jatkosarjan vakuuttavasti kaatamalla PSS:n sekä AC HaKin. Edellinen sarjakierros oli vähän vaisumpi, kun joukkue hävisi SSV:lle lukemin 0-8 ja joutui tyytymään 3-3 pistejakoon LoSB:a vastaan. Joukkue on kuitenkin Jokereista vain pisteen perässä, joten ottelusta voidaan ennakoida erittäin tasaista vääntöä. Loviisan paras pistemies on toistaiseksi ollut monipuolinen Jonathan Flinck, joka on tehnyt neljään sarjapeliin tehot 3+3.

Toista ottelua voidaan jo etukäteen povata hyvinkin mielenkiintoiseksi. Vastassa on PSS, jota vastaan käyty edellinen ottelu oli erittäin kuumatunteinen; tosin yksipuolisesti vastustajan puolelta. Vastustajan pelaajistosta puolet kiehuivat pitkin peliä eikä valmennusosaston käyttäytyminen paljon parempaa ollut. Toivotaan, että edellisen pelin alatyyliset uhkailut sekä muut lajiin kuulumattomat asiat ovat takanapäin ja saadaan aikaan laadukas salibandyottelu, johon molempien joukkueiden rahkeet riittävät vallan mainiosti. PSS on toistaiseksi sarjan viimeisenä yhdellä pisteellään, joten joukkueella on ehdottomasti pakkovoiton paikka pysyäkseen kärjen kyydissä tässä tiukassa sarjassa. PSS:n paras pistemies jatkosarjassa on toistaiseksi ollut Niklas Forsblom, joka on tehnyt neljään peliin kolme maalia, joka on kolmasosa Porvoon kaikista maaleista.

Seuraavassa Emppu Perttulan mietteitä tulevista otteluista:

- Viime pelit osoittivat hyvin, että tässä lohkossa ei ole yhtään helppoa peliä, joten  tarvitsemme 110-prosenttisen suorituksen saalistaaksemme otteluista neljä pistettä.

- Avausvastustaja sai viime turnauksestaan vain yhden pisteen kotiin vietäväksi, joten he tulevat varmasti nälkäisinä hakemaan pisteitä.

- Saamme otteluun täyden rosterin kasaan, joten uskon, että hyvällä pelillä pisteet jäävät meille.

- PSS-peliä odotan itse erittäin suurella innolla, sillä pääsen ensimmäistä kertaa urallani pelaamaan kasvattajaseuraani vastaan.

- Ensimmäinen kohtaaminen, jonka itse jouduin olemaan sivussa, oli ollut kuuma vääntö, joten odotukset ovat korkealla. Varmasti on tiukka maalin-parin erolla ratkeava vääntö luvassa.

- Meidän joukkueesta kannattaa ehdottomasti seurata Casper Fagerströmin otteita. Loistavan kauden tähän mennessä pelanneen Casperin tulemme varmasti näkemään jälleen pisteiden teossa.

Jokereiden A-poikien jatkosarjan 3.kierroksen ottelut pelataan lauantaina 19.12.2015 Campo Centerissä.
Klo 11.00 vastassa Loviisan Tor ja klo 13.00 PSS. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoihin!

26.02.2017A-pojat kolmeen voittoon Rusalla
01.03.2016A-pojat päättää jatkosarjan lauantaina Lohjalla
15.02.2016Jokerit SB:n A-pojat pelaavat ensi kuussa paikasta SM-sarjaan
09.02.2016A-poikien ohjelmassa sunnuntaina kolme peliä
01.02.2016A-pojat haki neljä pistettä Porvoosta
18.01.2016A-pojat aloitti vuoden voitolla ja tappiolla
15.01.2016A-poikien sarjapelit jatkuvat sunnuntaina Loviisassa
02.01.2016Katsaus A-poikien syyskauteen
17.12.2015A-pojat päättää syyskautensa lauantaina Campossa
07.12.2015Jokereiden A-poikien pelit jatkuivat Myllypurossa

Siirry arkistoon »