Pelikirja Avautuu -blogi

Minun tarinani elämästä ja vähän muustakin

Torstai 12.3.2015 - Marttin Herranen


Lähdetään asian pohjustamiseksi liikkeelle jo ajalta ennen viime syksyä. Mennään kevääseen 2014, kun aloitin edellistä projektiani valmentajana. Se kevät oli aikaa, jolloin en ollut koskaan ollut niin luottavainen tulevan kauden ja pelien suhteen. Avoimissa harjoituksissamme kävi paljon pelaajia ja sain lopulta valmentamaani joukkueeseen lähes kaikki pelaajat jotka halusin, ja fiilis oli luottavainen. Sen lisäksi, että pelaajiston potentiaali riitti vaikka mihin, oli myös valmennusryhmäni erittäin hyvä. Taktinen nero ja rauhallinen kaveri apuvalmentajana tasoittamassa omaa temperamenttiani ja maalivahtivalmentajana mies, jonka tyyli valmentaa veskareita miellytti minua suuresti.

Miksi sitten olin niin luottavainen tulevaisuuden suhteen? Monta vuotta saman joukkueen rungon kanssa töitä tehneenä, minulla oli perspektiiviä siihen, että kyseisellä porukalla voidaan oikeasti mennä pitkälle kaiken onnistuessa kohdilleen. Tunne oli huikea, koska pitkä matka oltiin kyseisen joukkueen kanssa jo takana ja paljon edessä. Haastajasarjan pohjasakin joukkueesta oli tehty jo eliittitason joukkue vuosien suurella työllä.

Tämän Pelikirja Avautuu -blogitekstin takana on Jokerit Salibandyn A-poikien päävalmentaja Marttin Herranen, 28, joka on toiminut lajin parissa yli kymmenen vuotta. Herranen on pelannut juniori- ja aikuisten kilpatasoilla, sekä valmentanut menestyneitä juniorijoukkueita. Tarina on hänen kertomuksensa kuluneen kauden tapahtumista ja ajatuksista valmentajan silmin katsottuna. Bloggauksella ei ole tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, vaan antaa lukijalle ajateltavaa ja mietittävää. Kirjoitus ei ole seuran mielipide tai kanta tapahtumiin, vaan täysin kirjoittajan oma näkemys.

Avainsanat: Pelikirja, Mielipide, Yleiset


Kommentit

12.3.2015 10.06  Antero

Hola Marttin !
Hienoa, että sinulla oli uskallusta kirjoittaa tarinasi kaikkien luettavaksi.
Rehellisesti tunteista ja valmentamisesta ei ole todellakaan helppoa kirjoittaa. Uskon, että tarinasi on salibandyn ystäville ja urheilussa mukana oleville lukemisen arvoinen ja antaa hyviä "fiiliksiä ".
Tarina jatkukoon Onnellisena.

Menestystä Sinulle ja joukkueelle !

12.3.2015 10.42  Pekko Pera

Hieno kirjoitus Herraselta! Ihmettelen vaan minkälainen joukkueenjohtaja tekee tuollaista omalle joukkueelleen?

12.3.2015 12.55  Kale K. Ummola

Urheilu on satutarinoita täynnä, zemppiä jatkoon Marttin!

12.3.2015 17.15  Pate

Rohkeaa tekstiä Herraselta. Sympatiat ovat puolellasi ja hienoa,että uudessa ympäristössä homma skulaa ja saat ansaitsemaasi arvostusta! Itsekin 15 vuotta lajin parissa mukana olleena voin todeta,että puuhastelijat ja "asiantuntijat" ovat lajin suurin vitsaus! Tsemppiä jatkoon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini