Pelikirja Avautuu -blogi

Tähtiä ja komeettoja!

Tiistai 28.1.2014 - Mikael Toivonen


Kausi on jo edennyt reilusti yli puolenvälin ja olemme kokeneet rutkasti hienoja hetkiä upean lajin parissa. Monella joukkueella on vielä isoja panoksia lopputalven ja kevään otteluissa. Olen ylpeä siitä miten olemme jokaisen jäsenemme kanssa yhdessä vieneet projektiamme isoin harppauksin eteenpäin.  Olen nähnyt jokaisen joukkueemme tositoimissa niin peleissä kuin harjoituksissakin. Yksi alkukauden kohokohdista oli C98-poikien Joensuun reissu elokuun lopulla. Vielä ei himoittua SM-sarjapaikkaa joukkueillemme irronnut, mutta uskon että kovalla työllä ne paikat tulevat muutaman vuoden sisällä. Nyt on aika nostaa esille muutamia syksyn tähtiä ja komeettoja:
 
Miehet Edustus

Tähti: Tarmo Kirjonen. Kesken kauden edustusjoukkueen rinkiin tullut Kirjonen on vakuuttanut kaikki vahvalla tekemisellään. Kovaa pelaava puolustaja tekee harvoin virheitä ja on selkeästi yksi joukkueen johtohahmoista niin kentällä kuin pukukopissakin.

Komeetta: Antti Luokkanen. Nopeasti kauden alusta pelaavaan kokoonpanoon läpi itsensä lyönyt mies on vahva yleispelaaja, jota voi käyttää sekä pakkina että sentterinä. Vahvat pelit ovat ruokkineet itseluottamusta ja hän on varmasti yksi joukkueen tulevaisuuden ratkaisijoista.

Miehet II

Tähti: Joonas Huusko. Yksi suurimmista yksittäisistä syistä sille, että M2:sen sarjasijoitus on tällä hetkellä 2. ja matkalla kohti 4. divisioonaa. Kauden alussa mies nostettiin hyökkääjäksi ja jälki on sen näköistä, 18 pelissä hurjat 41 pistettä (20+21).

Komeetta: Sami Marjanen. Joukkueen puolustava pakki, joka tekee nöyrää työtä joukkueen eteen. Tällä kaudella yllättänyt monet iskemällä sarjassa 10 pelissä tehot 5+2.

Miehet III

Tähti: Max Huolman. Sisäisen pistepörssin ykkösnimi, jolla rutkasti juonikkuutta ja taitoa ratkaista tiukkoja otteluita.

Komeetta: Mika Korpelainen. Mies tuli mukaan kesken kauden ja esittänyt erittäin huikeita otteita. Pistenikkari, joka on nostanut koko ketjunsa täysin uudelle tasolle.

A-pojat

Tähti: Aleksi Haapala. Itseoikeutettu joukkueen kapteeni, joka johtaa esimerkillään. Pelannut vahvoja pelejä myös edustusjoukkueen takalinjoilla.


Komeetta: Tatu Dolk. Aloitti harjoitusottelut 3. vitjassa, mutta nousi nopeasti joukkueen 1. sentteriksi. Taitava pelimies, jolla myös riittävästi nopeutta ja fyysisyyttä.

B-pojat

Tähti: Tuomas Eriksson. Ennen kauden alkua tältä kaverilta odotettiin paljon eikä turhaan. Joukkueen ehdottomia johtotähtiä, joka tehojensa lisäksi pystyy pelaamaan myös montaa muutakin roolia.

Komeetta: Konsta Nurmela. Joukkueen ehdoton kauden yllättäjä. Hänen roolinsa on useimmissa joukkueissa keskittyä työn tekoon sekä huimaan alivoimapeliin, mutta tällä kaudella mies on miehittänyt sisäisen pistepörssin kärkipaikan 38 pisteellään (26+12).

B-Team

Tähti: Eetu Rönkkö. Joukkueen kiistattomia ykkösnimiä. Riistää, repii ja raastaa. Vauhdin puolesta mahtuu jo A:n rinkiin.

Komeetta: Joona Puoskari. Loistava kahdensuunnan pelaaja, joka tekee hartiavoimin töitä joukkueen eteen. Pystyy tarvittaessa myös hyökkäävämpään rooliin.

C98-pojat

Tähti: Santeri Multanen. Miehen siirtäminen puolustajaksi oli oiva ratkaisu, sillä Santeri johtaa puolustusta fyysisyydellään ja nostaa paikan tullen hyökkäyksiä hienosti jalalla. Puolustavammasta roolistaan huolimatta pisteitä on kertynyt mukavasti jo 28 (7+21).

Komeetta: Dennis Backman. Viime kauden pettymykset ja vähäinen peliaika on historiaa. Seuran yksi taitavimmista pelaajista on ollut todellisessa lennossa, mikä on johtanut mm. siihen, että Dennis debytoi C-ikäisenä edustusjoukkueen rosterissa Indians II: sta vastaan tammikuussa.

C99-pojat

Tähti: Topias Kangas. Pallollisesti taitava ykköskentän moottori antaa joukkueelleen aina 110%. Pelin jokaisella osa-alueella tasaisen vahva.

Komeetta: Antto Junkkari. Puolustaja on edennyt kauden aikana hurjin harppauksin niin pallollisessa kuin fyysisessäkin pelissä.

06-pojat

Tähti: Tuomas Kaiponen. Luontainen maalinsylkijä,  joka pelaa joukkueelleen pelistä toiseen. Loistava valmennettava, jonka esimerkki näkyy muille niin kentällä kuin harjoituksissakin.

Komeetta: Atte Laakso: Tunnollisesti treenaava pelaaja, jonka kehittymistä on ilo seurata. Antaa jokaisessa tapahtumassa kaiken itsestään ja on jatkuvasti innokas oppimaan uutta.

Avainsanat: Pelikirja, Yleiset, Juniorit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini