Pelikirja Avautuu -blogi

Tässä tulee kakkosdivarin käsikirjoitus tulevalle kaudelle

Keskiviikko 21.9.2016 - Mikael Toivonen

Salibandyn 2-divisioona käynnistyy parin viikon kuluttua. Jokerit SB:n miesten edustusjoukkue pelaa ennakkoon todella tasaisessa Etelä-Suomen ykköslohkossa. Joukkue on nuorentunut todella paljon ja tavoitteena on pelata ehjä kausi sarjan keskikastissa. Kausi starttaa vierasottelulla M-Team Vantaa:ta vastaan lauantaina 1.10. Ruskeasuon Arena Centerissä. Seuraavassa lohkon etukäteen kirjoitettu käsikirjoitus ja arviot joukkueiden voimasuhteista.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Edustus, Ennakko, Mielipide

B-poikien SM-sarjan ennakko

Sunnuntai 20.9.2015 - Joonas Huusko

B-poikien SM-sarja alkaa Jokereiden B-poikien osalta 27.9. kun vastassa on Tikkurilan Tiikerit. Tässä pieni ennakko vastustajista ja sarjan olemuksesta yleensä. Sarja on tänäkin vuonna kovatasoinen, sillä pääasiassa mukana on pelkästään junioreissa aiemminkin menestyneitä seuroja. Harvemmin näillä sarjatasoilla esiintyviä joukkueita ovat me (Jokerit), FoSu sekä SB Heinola.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ennakko, B-pojat, Yleistä

Ennakointia tulevasta kakkosdivarikaudesta

Perjantai 11.9.2015 - Mikael Toivonen

Uusi kausi on alkamassa ja salibandyn 2-divisioonakausi kolkuttaa jo ovea. Jokerit Salibandyn edustusjoukkue on vahvistunut viime kaudesta ja joukkueen ehdoton tavoite on nousta sarjan keskikastiin pelattuaan viimeiset kaksi kautta sarjan häntäpäässä. Kausi käynnistyy hienolla paikallisottelulla viime kauden sarjan voittajaa HIFK:ta vastaan perjantaina 25.9. Campo Centerissä. Seuraavassa lohkon muiden joukkueiden ennakkoasetelmia:

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Edustus, Ennakko, Mielipide