Pelikirja Avautuu -blogi

Tässä tulee kakkosdivarin käsikirjoitus tulevalle kaudelle

Keskiviikko 21.9.2016 - Mikael Toivonen

Salibandyn 2-divisioona käynnistyy parin viikon kuluttua. Jokerit SB:n miesten edustusjoukkue pelaa ennakkoon todella tasaisessa Etelä-Suomen ykköslohkossa. Joukkue on nuorentunut todella paljon ja tavoitteena on pelata ehjä kausi sarjan keskikastissa. Kausi starttaa vierasottelulla M-Team Vantaa:ta vastaan lauantaina 1.10. Ruskeasuon Arena Centerissä. Seuraavassa lohkon etukäteen kirjoitettu käsikirjoitus ja arviot joukkueiden voimasuhteista.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Edustus, Ennakko, Mielipide

Kakkosdivariin playoffsit jo ensi kaudeksi?

Sunnuntai 3.1.2016 - Joni Toivola

Jokerit SB:n toiminnanjohtaja Joni Toivola avaa näkemyksensä uusimmassa Pelikirja Avautuu -blogitekstissä miesten kakkosdivarin Etelä-Suomen lohkojen kehittämisestä ja mielenkiinnon lisäämisestä playoffs-otteluiden avulla. Toivolalla on yli viidentoista vuoden kokemus eri tehtävistä salibandyn parissa muun muassa pelaajana, valmentajana, valmennuspäällikkönä ja seuratyöntekijänä. Tällä hetkellä Toivola toimii Jokerit SB:n täyspäiväisenä työntekijänä ja valmentaa seuran tyttöpuolella sekä pelaa miesten edustusjoukkueessa kakkosdivaria. Tämä Pelikirja Avautuu blogiteksti toimii päänavauksena, mielipiteenä ja ehdotuksena Etelä-Suomen kakkosdivarilohkojen sarjajärjestelmän kehittämisestä kaudelle 2016-2017.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Mielipide, Edustus, Sarjajärjestelmä

Ennakointia tulevasta kakkosdivarikaudesta

Perjantai 11.9.2015 - Mikael Toivonen

Uusi kausi on alkamassa ja salibandyn 2-divisioonakausi kolkuttaa jo ovea. Jokerit Salibandyn edustusjoukkue on vahvistunut viime kaudesta ja joukkueen ehdoton tavoite on nousta sarjan keskikastiin pelattuaan viimeiset kaksi kautta sarjan häntäpäässä. Kausi käynnistyy hienolla paikallisottelulla viime kauden sarjan voittajaa HIFK:ta vastaan perjantaina 25.9. Campo Centerissä. Seuraavassa lohkon muiden joukkueiden ennakkoasetelmia:

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Edustus, Ennakko, Mielipide

Hutiosumissa: Sarja-avauksen paras ukko maalinsuulla

Maanantai 6.10.2014 - Toimitus

Jokerit Salibandyn Pelikirja Avautuu - blogissa julkaistaan salibandyaiheisia kuvia erilaisista tilanteista niin pelikentiltä kuin niiden ulkopuolelta.  Alkukauden ensimmäinen kuva julkaistaan kauden avaustapahtuman Jokerit - HIFK -ottelun kotijoukkueen parhaimman pelaajan kunniaksi. Jonni Ahosen tyyliä Jokereiden maalinsuulla - kannattajat olkaa hyvä!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yleiset, Kuvat, Seura, Edustus

Näinkö käy edustuksen lohkossa - ennakkospekulaatiota joukkueiden voimasuhteista

Tiistai 1.7.2014 - Mikael Toivonen

Jokerit Salibandyn miesten edustusjoukkue lähtee tulevaan kakkosdivarikauteen 2014-15 uudistuneella ryhmällä, jonka tavoitteena on treenata selkeästi urheilullisemmin kuin avauskaudellaan sekä pelata voittavaa ja viihdyttävää salibandya seuran lippulaivana. Edustuksen lohko on erittäin mielenkiintoinen - seuraavassa ennakkoa ja taustaspekulaatiota muiden joukkueiden iskukyvyistä.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Pelikirja, Sarjat, Edustus