Pelikirja Avautuu -blogi

B-poikien SM-sarjan ennakko

Sunnuntai 20.9.2015 - Joonas Huusko

B-poikien SM-sarja alkaa Jokereiden B-poikien osalta 27.9. kun vastassa on Tikkurilan Tiikerit. Tässä pieni ennakko vastustajista ja sarjan olemuksesta yleensä. Sarja on tänäkin vuonna kovatasoinen, sillä pääasiassa mukana on pelkästään junioreissa aiemminkin menestyneitä seuroja. Harvemmin näillä sarjatasoilla esiintyviä joukkueita ovat me (Jokerit), FoSu sekä SB Heinola.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ennakko, B-pojat, Yleistä

Viiltävät spekulaatiot B-poikien SM-sarjasta

Perjantai 19.9.2014 - Joonas Huusko

Haluan laittaa oman näkemykseni soppaan tulevasta B-poikien SM-sarjasta. Joukkueemme ei läpäissyt kovaa karsintaa kyseiseen sarjaan, joten spekulaatioita on ollut herkullista mehustella toimistollamme - valitettavasti näin ulkopuolisina tällä kaudella. Aloitetaan siitä, että SM-karsinnat on melko heikosti järjestetty kombinaatio nykymuodossaan. Miten on edes mahdollista saada samalle viikonlopulle Katusählyn SM-finaalit, Gatorade -turnaus, Tallink Floorball Tournament sekä eri ikäluokkien SM-karsinnat. Esimerkiksi itse osallistuisin mielelläni roolissa tai toisessa jokaiseen noista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Juniorit, Yleistä, Arvio

Vuoden verran viisaampana

Torstai 4.9.2014 - Atte Lehtinen

Aion tässä tekstissä poukkoilla yleisesti seuran, edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden välillä. Olikohan se helmikuu 2013, kun asiasta ensimmäisen kerran puhuttiin ääneen. Minulle ajatus Jokereista salibandykentillä tuli aivan puskista. Kuitenkin tapa jolla asia minulle esiteltiin, näytti heti että nyt ollaan tosissaan.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Seura, Yleistä, Rohkeaa

Urheiluhullu sählyjätkä haluaa lisää panoksia pääsarjoihin

Keskiviikko 15.1.2014 - Joni Toivola

Salibandyliigassa tavoittelee tällä kaudella himoittua kannua ja Suomen mestaruutta 14 joukkuetta. Naisten salibandyliigassa joukkueita on mukana 12. Miesten Divarissa paikkaa auringosta tavoittelee yhtä monta joukkuetta, kuin miesten liigassa. Aika ajoin pulpahtaa eri sivustoilla tai kommenttipalstoilla eri näkemyksiä joukkuemääristä pääsarjoissa. Viimeksi asian pöydälle nosti salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen Pääkallo.fi -sivustolla.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Salibandyliiga, Maajoukkue, Yleistä

Tästä se lähtee - Pelikirja Avautuu sinulle!

Maanantai 13.1.2014 - Joni Toivola

Pelikirja Avautuu -blogin avaussanoilla juhlistamme uuden blogin avaamista lukijoillemme. Pelikirja Avautuu -blogi tulee kertomaan mielipiteitä ja ajatuksia omalla tyylillään. Haluamme antaa lukijoillemme ajattelemisen arvoista luettavaa salibandysta ja urheilusta yleisesti.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Yleistä, Pelikirja