Jokerit Team, kausiennakko 2021-2022

10.10.2021

Matkaava reportterimme on taas näin kauden aloituksen kynnyksellä luonut kausiennakon tulevalle pelikaudelle 2021-2022. Andalusian yön pehmentämän pään jälkeen reportterimme on päätynyt seuraavanlaisiin ajatuksiin. Olkaatte hyvät:

1. Jokerit
Jokerit on esittänyt parin viime kauden ajan laadukasta salibandyä ja ei olisi ollut mitenkään vääryys että tämä jengi olisi nostettu viime kauden, Koronan vuoksi vajaaksi jääneen kauden, jälkeen suoraan nelosdivariin. Viime kauden 6 peliä, joista 5 voittoa + 1 tasapeli kertoo siitä, että jengissä tehdään töitä ja illasta toiseen taso pysyy hyvänä. Odotusarvot tälle kaudelle ovat edelliskauden kaltaiset. Voittoa haetaan ja siihen on hyvät mahdollisuudet nyt kun rosteria on saatu kasvatettua erittäin tärkeillä täsmäiskuilla.

Pistearvio kauden päätteeksi: 29


2. M13
Selvästi tämän kauden kärkijengejä. Ratkaisuvoimaa riittää ottamaan tärkeitä pisteitä tiukoista matseista ja maalivahtipelin pitäisi olla sillä tasolla, että voidaan pelejä voittaa. Viime kausina tehneet keskimäärin 4.5 maalia per matsi.

Pistearvio kauden päätteeksi: 25


3. Stars
Pallo liikkuu nopeasti. Pakisto heikohko, jonne saa antaa painetta. Perinteinen vitosdirre joukkue, jossa pisteet jakautuu ykkösketjun kesken taitavimmille pelaajille. Voi olla kuitenkin vaikea pideltävä, sillä moni muu jengi samassa tilanteessa.

Pistearvio kauden päätteeksi: 23


4. RoRä
Kauden avausturnaukseen asteli vajaamiehinen joukkue. Tämä ei kuitenkaan tule olemaan tämän kauden koko kuva. Joukkue on suhteellisen tiivis, vaikkei liikkeellä sitä ole 'pilattukaan'. Viime kaudella mättivät keskimäärin 4 maalia per matsi vastustajan verkkoon kun omiin lipsahti tuosta määrästä vain puolet. Kyseessä on siis hyvä joukkue, joka voidaan murtaa ainoastaan nopealla liikkeellä, jollaisia joukkueita ei lohkosta montaa kuitenkaan löydy.

Pistearvio kauden päätteeksi: 17


5. Pandat II
RoRän lisäksi yllättävänä nostona reportterimme haluaa nostaa Pandat top5 joukkoon. Vaikka jälkipeli on kovaa ja nilkat erittäin kovilla huitomisesta, tulee tuomarit esittämään erittäin suurta osaa siinä missä kulkee pelaamisen raja. Jos peli on sallivaa, tulee Pandat pärjäämään tässä sarjassa hyvin ja nousemaan viiden joukkoon lopputuloksissa. Tämä on myös nähty edeltävillä kausilla. Kolikolla on myös kääntöpuolensa, eikä pelejä tulla jäähyboxista voittamaan.

Pistearvio kauden päätteeksi: 16


6. Slashers
Pandojen kanssa erittäin tiukkaa top5 paikasta taisteleva joukkue. Nimestään huolimatta pelaa hyvää ja viihdyttävää salibandyä. Monesta muusta joukkueesta poiketen heistä huokuu tekemisen meininki, mutta kun ei riitä niin se ei riitä. Joukkue tulee olemaan keskikastitasoa tänä vuonna, arvioitu sijoitus välillä 4-7.

Pistearvio kauden päätteeksi: 16


7. Snakkes
Perinteinen vitosdirre joukkue. Ykköskentästä löytyy kaksikko, joka tekee puolet jengin pisteistä, jotka kiinni ottamalla tekeminen jää aika vaisuksi. Voivat kuitenkin yllättää monta tiimiä, ja voitoitta Snakkes ei tule kautta pelaamaan. Joukkueen rosteri ei kuitenkaan ole tarpeeksi laaja kauden kärkikamppailuihin.

Pistearvio kauden päätteeksi: 16


8. FBC Seals
Seals on vaikea arvioida ennakkoon. Peli on vitosdivarin yleiseen tasoon nähden ihan ok, mutta joukkue on täynnä räjähdysherkkiä kavereita. Peli voi olla siis nopeatempoista, mutta tuomarin yhden 'virhe'vihellyksen jälkeen peli voi kääntyä totaalisesti ympäri ja sen jälkeen jaellaan poikkareita vastustajan selkään kulmatilanteissa. Ykköskenttä on hyvä, vieläkun toisetkin ketjut keskittyisivät pelaamaan, eikä telomaan vastustajia. Parhaimmillaan Seals on siis hyvä, mutta kolikon kääntöpuoli Pandoja arveluttavampi. Sijoitus tulee olemaan välillä 6-8.

Pistearvio kauden päätteeksi: 15


9. FBD
Tasaisia pelejä tahkoava joukkue, josta ei kuitenkaan oikein saa sen enempää irti. Voi olla kauden jälkeen sijalla 9, mutta oikeissa paikoissa tasapelipisteiden turvin voi hyvin nousta myös pari sijaa ylöspäin taistelemaan 7 sijasta. Sen suurempiin saappaisiin ei kuitenkaan tätä joukkuetta kannata odottaa.

Pistearvio kauden päätteeksi: 13


10. Helsinki United X
Vaarallista laittaa Helsinki Unitedin kaltainen joukkue sarjan hännille, mutta se tulee olemaan tämän kauden kuva. Taustajoukoista huolimatta Unitedin väki ei ole saanut itsestään kovin paljoa irti ja samanlainen kuva näyttäisi jatkuvan myös tälle kaudelle. Sarjan alemman tason joukkueita taidollisesti, päätyen kauden päätteeksi hännille, joko sijalle 9 tai 10.

Pistearvio kauden päätteeksi: 10

14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
26.08.2022Jokerit Teamin runko lähes valmis, mukaan mahtuu vielä!
12.08.2022Jokerit Team löytyy nyt myös Instagramista
10.06.2022Jokerit Teamin Leijonat & Lampaat kaudella 2021-2022
08.06.2022Jokerit Team ottaa paikan vastaan III-divisioonasta
15.05.2022Jokerit Team nousee neloseen!
10.05.2022Jokerit Team lohkonsa toinen - katse suunnattu karsintapeliin
08.03.2022Jokerit Team, kausi taittunut kevään peleihin
10.10.2021Jokerit Team, kausiennakko 2021-2022
11.11.2020Jokerit Team vahva kauden aloitusturnauksissa

Siirry arkistoon »