Jokerit Teamin Leijonat & Lampaat kaudella 2021-2022

10.06.2022

Hyvät naiset ja herrat. Toimitus on koostanut taas kuluneen kauden leijonat ja lampaat.

Kauden yhteenvetona sanottakoon, että kausi oli Jokerit Teamilla hyvä ja jokainen ansaitsisi leijonan, mutta koska kausi on pitkä, tulee jokaiselle pelaajalle jossain vaiheessa pieni suvantovaihe tekemiseensä. Lisäksi osalla pelaajista on niin valtava potenttiaali pelata korkeammalla tasolla, jonka vuoksi myös olemme lampaita jakaneet herättääksemme pelaajaa tulevaa kautta silmällä pitäen parhaimpaansa.

Leijonat & Lampaat on listattu tänä vuonna pelinumeron ja pelipaikan mukaisesti.

 

Olkaatte hyvät,

 

Maalivahdit

1

Klementjev Roland

 Rolle pelasi jälleen kerran vakuuttavan kauden Jokerimaalissa. Kausi oli kaksijakoinen, sarjasta löytyi vain pari joukkuetta jotka pystyivät jokerinipun haastamaan ja tämä näkyi myös puolustajien tekemisessä osittain. Pari nollapeliä enemmän tälle kaudelle olisi ollut täysin saavutettavissa, mutta tällä kertaa näin. Rollelle leijona!

31

Backman Sami

 Jokerimuuri. Hyvää kamppailua Rollen kanssa kuka on oikeasti jengin ykköskassari. Kausi oli kuitenkin sen verran läpsyttelyä, että tämän kamppailun kanssa taidamme saada jatkoajan, joka ratkeaa vasta myöhemmin. Samin ehdoton vahvuus on rauhallisuus maalilla. Kiire ei ole, mutta kudit tarttuvat näppiin. Ehdoton leijona!

Puolustajat

8

Linden Nico

Nico keskeytti kauden ennen kuin kausi ehti ylittämään puoliväliä. Sitoutuminen on meidän juttu, joten tästä syystä Nico lampaiden puolelle, vaikka pari ensimmäistä turnausta olisi odottanutkin hyvää kautta.

9

Marttila Leevi

Nuoruuden intoa ja perjantai-iltojen railatuksia. Peli-ilon löytyessä jengin yllätysvalmis vahvistus, mutta huonon päivän tullen ei omatkaan tiedä mitä sieltä tulee. Pallollisena voidaan vetää jalkakynää alimpana kaverina tai sitten jokainen veto löytää tiensä maaliin. Potenttiaali tiedostaen tällä kaudella jäätiin lampaaksi.

22

Reponen Ville (A)

Repomies. Pelasi totuttuun tyyliin syyskauden ilman tehopisteitä, mutta kevätkausi oli taas tuttua Villeä. Pelasi varmasti pakistossa koko kauden ja sitoutuminen työkiireistä huolimatta hyvällä tasolla. Syyskauden (etenkin tehojen) vuoksi Villekin lampaaksi.

46

Vänttilä Niko

Niko tuli uutena kaverina joukkueeseen ja otti pakistosta paikkansa vakuuttavasti ensimmäisten turnausten jälkeen. Pallollisena pakkina antoi jengille sauman pelata vapaammin. Jokereiden ehdoton Petteri Nummelin – siis hyvässä mielessä. Leijona!

50

Terhonen Thomas

Meidän oma MaJu-vahvistus suoraan Amerikan Yhdysvalloista. Thomas pelasi alkukauden hyvällä tasolla pakkina, mutta päästettiin ennen vuoden vaihdetta yhteen turnaukseen irti vasempaan laitaan hyökkääjäksi. Kaveri kiitti ja niittasi tärkeät maalit Jokereiden voitossa. Loppukauden oli sivussa, mutta syksyn esitysten ansiosta leijona.

77

Mäkelä Petri

Pete. Joukkueen faija. Pitää pakiston kurissa ja pystyy peluuttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Varmaa perustekemistä ja pelaaminen näyttää helpolta. Jokainen tarvitsee joukkueeseensa Peten kaltaisen luutijan. Leijona ehdottomasti!

91

Himberg Samu

Samu tuli mukaan joukkueeseen pari vuotta sitten keskellä koronakurimusta. Joukkueeseen sisäänpääsy tapahtui kuitenkin kivuttomasti ja yhteispeli Peten kanssa lähti sujumaan ensimmäisen pelin jälkeen oikein mallikkaasti. Varmaa perustekemistä ja iloista fiilistä. Samulle leijona!

93

Höglund Tony

Salill eka, salill vika! Tonin sitoutuminen jengiin ultimaattista. Joka treenit IN ja maksut suoritettu ajallaan. Hyvä Höbö!

 

Hyökkääjät

6

Hanhisuanto Topias

Autokauppias tuli uutena kaverina jengiin ja pelasi hyvän kauden. Ulosmitattavissa olisi varmasti ollut enemmänkin, mutta ensimmäiseksi kaudeksi erittäin hyvää tekemistä. Topiaksen peliä vaikeutti useammassa ketjussa pelaaminen, mutta tämäkin varmasti vakiintuu tulevaa kautta ajatellen. Leijonalla mennään!

10

Keinänen Topias

Pohjoisen vahvistus, Topias nro2, tuli jengiin ja tylysti vaati numeron 10 itselleen. Isot on puheet ja hyvän kauden kaveri myös pelasi. Syyskausi vähän varjojen mailla, mutta kevätkaudella alkoi playoff-aurinko jo paistamaan aika kirkkaasti. Viimeisen parin turnauksen pelit olivat ihan hatunnoston arvoinen suoritus. Syyskauden seilailun ja tiedostetun potentiaalin vuoksi kuitenkin Topiakselle lammas.

11

Pennanen Marko

Pennanen pelasi hyvän alkukauden, mutta keskeytti kauden jo ennen joulua. Mennään hyvin pitkälti Nicolle annetuin teesein. Sitoutuminen ja sitoutuminen. Tästä syystä lammas.

18

Elg Olli

Lohjan hirvi myllisti kentällä totuttuun tyyliin. Jokereiden Leksa Komarovina tunnettu kaveri ei pelännyt laitavääntöjä ja antoi painetta vastustajalle kiitettävästi. Tehosarakekin oli oikein kivaa luettavaa. Ollin ura Jokereissa päättyi kuluneeseen kauteen, haluamme toivottaa Ollille onnea tulevaisuuteen. Jokeripäätöksestä huolimatta haluamme antaa Ollille Leijona-statuksen!

24

Mäkelä Eemil

Eemil tuli joukkueeseen myös korona-aikana. Syyskausi oli hakemista ja tehoja ei oikein päässyt syntymään. Kevätkaudelle – ja varsinkin yhteen turnaukseen, ketsuppipullo napsahti sitten kunnolla. Toivomme täydestä sydämestä, että homma on isollaan myös tulevaa kautta silmällä pidettäessä, sillä Eemil tuo joukkueeseen sitä leveyttä, jota 3-divarijoukkueeseen tarvitaan. Syyskauden tehottomuus kuitenkin painaa Eemilin lampaaksi, kun tiedostamme potentiaalin, mihin saakka tällä kaudella oltaisiin voitu mennä.

38

Siren Jere

Voi Sirkku Sirkku. Ei ole väliä onko perjantaina ollu paardit vai ei. Ei ole väliä tullaanko hallille vähän krapulassa ja ilman pelikamoja vai freesinä omilla kamoilla, mutta aina se pallo löytää peleissä tiensä maaliin. Uskomatonta.  Jere pelasi totuttuun tyyliin ja voitti joukkueen sisäisen pistepörssin. Leijona!

44

Vänttinen Pontus

Pontus. Tuli uutena kaverina joukkueeseen ja vakiinnutti paikkansa jengissä otteillaan. Pelasi alkukauden hyökkäyksessä, kunnes lipsautti eräissä treeneissä, että on oikeasti pakki. Pystyttiin peluuttamaan loppukauden ajan sekä pakistossa,, että vasemmassa laidassa. Tämä tuo rosteriin leveyttä ja peluutukselle vaihtoehtoja. Pontus Leijonaksi! 

51

Lindgren Teemu

Teme pelasi varman kauden myös tänä vuonna. Iloista tekemistä niin treeneissä kuin peleissäkin. Teemu ei hirveästi pallon kanssa ota paineita vaan avaa peliä eteenpäin omaan rauhalliseen tyyliinsä. Pystytään peluuttamaan KH lisäksi myös pakistossa, joten peluutuksen kannalta elintärkeä tälle joukkueelle. Leijona!

54

Jämsä Herman

Hermanni. Jokaisella yrityksellä on slogan. Jokaisella pelaajalla on myös oma tyyli tulkita lajia nimeltä salibandy. Hermannin slogan voisi olla ”720 astetta & maali”. Kuinkakohan monta maalia tällä kaudella kyseisellä taianomaisella pyörityksellä oikein syntyi? Herman liittyi joukkueeseen vajaat pari vuotta sitten ja jälki on ollut tuhoisaa. Tätä haluamme nähdä myös tulevilla kausilla. Sitoutuminen joukkueen treeneihin erinomaista, tätä lisää! Leijonaksi ilman muuta!

88

Kolkka Beda (C)

Joukkueen kapteeni piti tiimin kasassa silloin kun sitä tarvittiin. Tekeminen oli ailahtelevaa, mutta pelipäälle sattuessaan ei olisi kiva ollut olla vastustajan saappaissa. Niin maalinteon kuin taklaustenkin osalta. Jääkiekkotausta näkyy pelaamisessa edelleen, mutta toimituksessa uskotaan, että siitä on vain etu kolmosdivariin mentäessä. Tuomarit antavat pelata kovempaa, ja tästä on Bedalle selvä etu. Leijonalla palkittakoon myös kapteenimme.

92

Hytönen Henri

Henkka pelasi riveissämme puolikautta, jonka jälkeen hän lähti jeesimään kavereitaan II-divariin NIBin riveihin. Olemme toimituksessa puhuneet paljon sitoutumisesta. Vaikka Henrillä sisimmässään onkin jokeri-sydän, joudumme verta vuotaen antamaan Hytöselle lampaan. Nostamme kuitenkin hattua tämän kauden peleistä. NIBissäkään Henkka ei statistin rooliin mennyt, vaan on nykyään ko. joukkuen avainpelaajia.

94

Lähteenmäki Niklas

Nikke. Kaveri tuli joukkueeseen, oli mukana ensimmäiset kuukaudet – ja turnaukset, mutta hävisi sen jälkeen maan alle. Missä tämä kaveri on? Niin tai näin, toivottavasti kaikki kunnossa ja kesätreenit kiinnostaa. Sitoutumisesta johtuen lampaalla mennään.

14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
26.08.2022Jokerit Teamin runko lähes valmis, mukaan mahtuu vielä!
12.08.2022Jokerit Team löytyy nyt myös Instagramista
10.06.2022Jokerit Teamin Leijonat & Lampaat kaudella 2021-2022
08.06.2022Jokerit Team ottaa paikan vastaan III-divisioonasta
15.05.2022Jokerit Team nousee neloseen!
10.05.2022Jokerit Team lohkonsa toinen - katse suunnattu karsintapeliin
08.03.2022Jokerit Team, kausi taittunut kevään peleihin
10.10.2021Jokerit Team, kausiennakko 2021-2022
11.11.2020Jokerit Team vahva kauden aloitusturnauksissa

Siirry arkistoon »