Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi

14.09.2022

Jokerit Team on solminut kuluneella viikolla neljä tärkeää pelaajasopimusta. Sopimukset ovat tämän kauden viimeiset, joten voimme todeta joukkueen olevan valmis kauteen 2022-2023. Tulevien viikkojen aikana hiotaan vielä pelikuvioita kuntoon ennen kauden avausta Lohjalla. 

Alta luettavissa toimituksen nopeat kommentit viimeisimpiin kiinnityksiin liittyen.

# 31 Backman Sami

Sami on vakiinnuttanut asemansa Jokereiden maalivahtikolmikossa. Jokerit julkaisi jo aiemmin elokuussa toisen pitkäaikaisen maalivahdin Rollen, sekä uuden tulokkaan Edin sopparit, mutta saamme nyt iloksemme julkaista Saminkin sopimuksen näin syyskuun puolessa välissä. Sami on ollut Jokereiden harjoitusringissä koko alkusyksyn ajan, joten pelituntuma pienen kesäbreikin jälkeen on taas saatu. Sami on varmasti nälkäinen taistelemaan tulevan kauden ykköskassarin paikasta, kun kausi starttaa lokakuun ensimmäisenä päivänä!

#41 Penttilä Mikko

Mikon kanssa neuvottelut olivat lyhyet ja ytimekkäät. Mikko vakuutti joukkuejohdon tryoutin aikana ja niin vain Oulun kasvatti päätyi hylkäämään näätäeläimen ja siirtymään osaksi narrilaumaa. Mikon selkeät vahvuudet kentällä on kahden suunnan pelaaminen, sijoittuminen ja pelinopeus. Tästä pitkänmatkanjuoksijasta ei niin vain juosta ohi! Jokerit on erittäin tyytyväinen saadessaan näin kokonaisvaltaisen sentterin pelaajalistoilleen.

#51 Lindgren Teemu

Pitkäaikaisen luottosentterin kiinnitys oli myös Jokereille helpotus. Teemun loukkaantuminen kesällä tiesi harjoittelusta pitkää huilia, mutta viimeiset pari viikkoa on näyttänyt erittäin hyvältä. Joukkueen ja pelaajan väliset keskustelut sopimuksesta olivat lyhyet ja ytimekkäät. Jokerit halusivat Teemun jatkavan ja Teemu ei ollut toisia joukkueita edes pohtinut. Sopimus julkaistaan vasta tässä vaiheessa aiemmin mainitun loukkaantumisen johdosta. Teemu on jo nyt pelikunnossa, lokakuun alussa valmis antamaan 110%.

#13 Vuohijoki Jere

Tarvitseeko tätä kaveria esitellä? Pitkän uran Jokereiden nutussa edustanut Vuohi päätyi sopimuksettomana pelailemaan kesän ja alkusyksyn sekalaisissa kaveri- / peliporukoissa. Vielä elokuussa näytti vahvasti siltä, että viime kaudella Jokereiden edustuksessa 2-divaria pelannut kaveri menee höntsäilemään neloseen, mutta joukkuejohto sai vakuuteltua Teamin olevan oikea osoite Jerelle ensi kaudeksi. Sopimusteknisten säätöjen jälkeen voimme iloksemme Jeren sopimuksen nyt julkistaa! Jeren odotetaan tuovan kokemusta niin kentälle kuin kentän ulkopuolellekin.

14.09.2022Jokerit Team saanut joukkueen valmiiksi
26.08.2022Jokerit Teamin runko lähes valmis, mukaan mahtuu vielä!
12.08.2022Jokerit Team löytyy nyt myös Instagramista
10.06.2022Jokerit Teamin Leijonat & Lampaat kaudella 2021-2022
08.06.2022Jokerit Team ottaa paikan vastaan III-divisioonasta
15.05.2022Jokerit Team nousee neloseen!
10.05.2022Jokerit Team lohkonsa toinen - katse suunnattu karsintapeliin
08.03.2022Jokerit Team, kausi taittunut kevään peleihin
10.10.2021Jokerit Team, kausiennakko 2021-2022
11.11.2020Jokerit Team vahva kauden aloitusturnauksissa

Siirry arkistoon »